Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp sie wyłacza

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy gram w gry szczegolnie o tej porze roku .

Po właczeniu kompa jest ok temperatury nie przekraczają 30 a gdy zagram jedna bitwe np. w wocie to temperatury wzrastaja po 10+ do przodu a procek jest na 60 .

Oczywiscie w celcuszach .

Nigdy tak nie miałem .Wymieniłem zasilacz na mocniejszy bo stary sie spalił więc powinno chodzić jak talal .

Chłodzenie mam takie : jeden wiatrak na procku jedne na karcie jeden ogłolny jeden w zasilaczu .Prawie nie czuć zę dmuchają .

HELP nie odpowiada mi to że musze co 30 minut wracać z świeżego podówrka aby pograć góra 20 minut .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie mam opakowania bo koleś robił mi to w serwisie i mam tylko TRZ-520 AC~230 50Hz .

Tak to 60 celcjuszy .

Speedfan

TEMP1:36C

TEMP2:58C

TEMP3:52C

HD0:37C

GPU:80C

CORE:45 i gdy gram jest 60-65 C

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zasilacz chyba FEEL'a, temperatury też wysokie. Sprawdź jeszcze programem HWMonitor, ale tak czy siak GPU do przeczyszczenia + nowa pasta, to samo z procesorem.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jest dużo kurzu w całym komie jak go usunąć ?

Myślałem nad odkurzaczem.

A co do grafiki to ciężka sprawa bo nie mam co czyścić bo nie dochodze rekom.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

NAPEWNO nie odkurzaczem .

Zrób to co na filmikuj , ale kartę delikatnie wyczyść jakimś małym pędzelkiem

I co można robić ,,rekom'' :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Możesz jeszcze zakupić sprężone powietrze i podmuchać tam w wentylatory, GPU, CPU, zasilacz..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ja też tak miałem i to była wina chłodzenia wystarczy naoliwić delikatnie wszystkie wiatrzaczki :) A komputer radze wyczyścić sprężonym powietrzem, ja sam czyszczę sprężarką własnej roboty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...