Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help]Atlantyda Na Spolszczeniu

wrobelptak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie jakos miec atlantyde na spol? która działa bo kumpel mi cos mówił o jakiś plikach z chinskiego klienta jakie pliki mam skopiowac??dam 5*

beznazwy1x.png
Rekrut
Opublikowano

Da się tak jak mówi kolega, ale wielu osobom to nie działa.

Najprostszy sposób: patchujesz Metina polskiego żeby był na 2010r. wklejasz tam mod Kamera, odpalasz i cieszysz się atlantyda ;)

Tylko musisz miec MH z wallhack'iem lub TP, bo jak się pojawisz to postać jest zbugowana, przejdziesz przez scianę i możesz expić ;)

UWAGA! Nie działają te moobki ''zaprzysiężone''' czy jak im tam

Tak samo z wyjściem najlepiej mieć WallHack bo nie wiem jakie współrzędne na wyjście ;]

Opublikowano

@UP współrzędne na wyjście to 99 36

Do Atlantydy możesz normalnie wejść na spolszczeniu tylko potrzebujesz MH lub WH żeby przejść przez ścianę a clienta potrzebujesz na 2 poziom bo mobów nie widać a na 1 poziomie możesz sobie spokojnie expić

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Dla mnie sposób z MH nie działa... Lepiej mieć chińskiego clienta i nie bawić się żadnymi modami ipt. ;DD

Chiński Client:

http://www.megaupload.com/?d=3T8C15QP

he.

Opublikowano

Ja zrobiłem tak że podmieniłem wszystkie pliki z Chińskiego metina do metina 2008r. pozniej wkleiłem mod kamera i wszystko dzialalo ;D normalnie sobie wchodze do atlantydy i za rowno normalnie wychodze ^^nie potrzebuje zadnych MH & WH

Opublikowano

Ja tez podmienilem folder pack z chinskiego do polskiego i wgralem kamera. Niestety kamer nie byl wgraney ale przez atlantyde dalo sie wejsc. Jak zrobic zeby dzialal kamer+przejscie przez atlantyde? :\

BRAINIAC

Wejdź :D

kliknij plusa!

Opublikowano

te moby z atlantydy z 2 poziomu tez mozna widzieic na spolszczeniu tylko trzeba pobrac jakies pliki gdzies na MPC forum jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...