Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PO CO WAM CHEATY?

ciuka15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napiszcie po co wam cheaty . CZy nie umiecie grac? CZy gra wam sie znudzila? . Administratorzy dawajcie cheaty na swojego priva i ustalcie ilosc postow na otrzymanie cheatow. 20 % polakow gra na cheatach i znajdziesz go zo 2 room. Z broniami ujdzie ale te cheaty to lipaaaaa. Sylszalem ze banuja za bronie 2 mojch kolegow dostalo 4 bany za bronie.

Opublikowano

ja gram sporadycznie na hackach

a po co mi czit ? po to że mam słabego neta i mi gre laguje, sie grac nieda a jak gram na hacku to jakos idzie ale też niezbyt bo dalej sie tnie

a tak wogóle co cie to obchodzi panuje wolność wyboru, lepiej zajmij się sobą a nie wypominasz innych

Znawca
Opublikowano

Ja teraz nie gram w warrock i nie gram na cheatach, ale kiedyś by zbić nudę. Jak Cię to tak naprawdę interesuje poszukaj już kiedyś taki temat był i miał 3 lub 4 strony, tutaj znowu się zawali spam na 3-4 strony tak jak kiedyś i to samo wszyscy będą pisać. Moda proszę o zamknięcie i usunięcie tematu jak najszybciej lub później, może, że uznają, że temat może być i nie będzie spamu.

@Edit aha i 20% to raczej nie co 2 room ^^

@Edit 2, jak kiedyś cheatowałem to nigdy nie na polskim serverze i prośba do Was byście też nie na Polskim

Nanooc co do sygnaturki to nikt nie wpadł na to tylko ja i później taki chyba sean skopiował ode mnie i później reszta (to na innym forum miałem) i się szczycą, że mają "fajną" sygnaturkę jak to "plagiat" mojego pomysłu, chodź do końca nie wymyśliłem tego, ale nie brałem pomysłu od nikogo innego, po prostu przyszło mi do głowy. Tutaj na forum nie dałem bo to będzie sprzeczne z regulaminem sygnaturek (będzie więcej niż 5 linijek)

Opublikowano

Mi się zdaje, że ponad 20% polaków gra na cheatach. Jak grałem na Poland to all roomy do jakich wchodziłem to jakiś kolo miał wklejone bronie albo cheatował.

Ja osobiście już w WarRocka nie gram.

Na cheatach grałem by zbić nudę jak i może większość cheaterów.

Opublikowano

Używam tylko cheatów na 0 odrzutu ;p Bo latwiej...

6214.jpg

http://www.plemiona.pl/1868083.html <--- Nowy 19 świat ruszył 26.05.08

2Pac- "Some things will never change"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...