Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy to działa?

Dopke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xx

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Z mojego doświadczenia wiem, że wszystkie te strony to jedynie oszustwo. Mała szansa że ktoś za darmo by podawał kody na RP. Według mnie nie powinieneś z tego korzystać bo jedyne co to możesz stracić konto.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiem ale jak patrzełem na to nie prosi o żadne pasy ale to pewnie keylogger

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Jak napisałeś może być to keylogger, a wtedy to już nie tylko lol ale i inne rzeczy możesz stracić cenniejsze niż konto w grze. Ostateczna decyzja należy do ciebie, ale ja mówię stanowcze nie i nie polecam tego typu rzeczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po rozesłaniu 20 osobom tego linku pokaże Ci się strona, na której będziesz musiał podać swój nr tel. Oni wysyłają Ci smsa z kodem, za którego zapłacisz pewnie z 10-20 zł... Tak działają wszystkie tego typu strony...

Opublikowano
Witam, jestem autorem poradników i wielu artykułów na temat gry League of Legends. Już przez 2 lata służę pomocą polskim graczom. Czytasz ten tekst dlatego, że zechciałem podzielić się z Tobą moim ogromnym doświadczeniem w tej dziedzinie - Stworzyłem unikatowy program który tworzy automatycznie skrypt do zdobywania Riot Pointsów.

To już na starcie spaliłlo tą stronkę. Fejk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...