Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tia Szukam Hacka 2013 i tyle ;P

NaysPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam hacka który nie spami ani ghbys czy jak tam ponieważ został juz wykryty i może to troche potrwać a nie mam czasu ponieważ za tydzień jade już niestety do londynu z londynu do niemiec a z niemiec do polski :P :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: więc dajecie propozycje pozdro Ekipie która pomoże :D:D:D:D:DB)B)B)B)B)B) szkoda ze bedę tyle jeździl -.-

Ale tak to Temat Jest Dalej ON :p

nie pisać mi o ortografii bo wiem :-]

Opublikowano

Innego póki co nie ma. Był niby od NFuze, ale on miał keya w sobie.(przynajmniej tak było na skanie i zabroniłem jego publikacji)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Innego póki co nie ma. Był niby od NFuze, ale on miał keya w sobie.(przynajmniej tak było na skanie i zabroniłem jego publikacji)

To Spx Narazie tym hakiem sie pobawie i thx ze cos pisałes :P Loaded

Opublikowano

Głupoty gadasz żadnego keya w nim nie ma ;d

Opublikowano

Głupoty gadasz żadnego keya w nim nie ma ;d

wczesniej byl, teraz zrobili update i jak skanowalem to tam juz nie bylo keyloggera, ale i tak narazie jest detected

Opublikowano

Nie bierz NFuze na dwóch kontach bana permanentnego dostałem.

nie wina NFuza tylko tego że nie potrafisz używać , ja jade na nim od 1,5 miesiąca i nie dostałem bana , a co do cb 2 konta , zdajesz sobie sprawe że jak 1 raz dostaniesz bana to logi kompa lecą do nich i to 2 konto jest bardziej obserwowane i jest z 60% szan że dostaniesz znowu bo cie znowu zeskanują ? :D

Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/b326b9c5eda943adfe3f43de8f83aad227a9ef2366521cda5ed3e0d47040ea03/analysis/1373455149/

Hmm...

zrobiłem skan i chyba się myle to gówno ma 20 ;d

Skan pochodzi z pliku z mojego kompa

Plik mimo, że zasyfiony strasznie to nic z keyem nie widzę + znane antywirusy nic nie wykryły. Pomyślę jeszcze nad zezwoleniem jego publikacji i przedyskutuję to z resztą moderatorów działu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Plik mimo, że zasyfiony strasznie to nic z keyem nie widzę + znane antywirusy nic nie wykryły. Pomyślę jeszcze nad zezwoleniem jego publikacji i przedyskutuję to z resztą moderatorów działu.

Wiem , sam sprawdzałem i tylko jakieś antywirusowe gówno cos znalazło , a z typu prawdziwych antywirów(Avast,AVG,Kaspersky) nic nie znalazło , i tak jak mówiłem od początku że hack jest czysty

Ps. Sorrka za duble posta ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...