Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Talon

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka podeślijcie mi jakiś "sprawdzony poradnik z youtuba" do talona oraz jakiś fajny build pod full ad , za pomoc jak zwykle like ;D

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

a czy up zamiast hydry moge wsatwić ostrze zniszczonego króla ?

Opublikowano

jeszcze moglibyście wstawić jakiś naprawde sprawdzony poradnik z yt :)

Opublikowano

Lepiej kolejnego BT lub trinity.

2 BT??? aaahaaaaaa już lepiej to ostrze albo infinity zamaiast szeptu bo hydra to jednak tf niezły

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

a czy up zamiast hydry moge wsatwić ostrze zniszczonego króla ?

Powiem ci szczerze, że Botrk + BT to słabe połączenie, 2x BT tak samo słabe. Jeśli nie lubisz hydry to pomiń ją i rób od razu BC, a w lategame jak zostanie ci wolny slot to zapełnij go czymś pod survi np. Warmog'sem

Opublikowano

2 BT??? aaahaaaaaa już lepiej to ostrze albo infinity zamaiast szeptu bo hydra to jednak tf niezły

Tak tylko, że BT daje 25 ad więcej co daje dmg do każdego skilla. Infinity za to może zwiększyć dmg na pojedynczy target o ile przy odrobinie szczęścia wejdzie z Q kryt. Dlatego moim zdaniem 25 ad więcej do każdego skilla jest bardziej przydatne w TF niż inf. Ewenutalnie jak Up survi.

Opublikowano

Tak tylko, że BT daje 25 ad więcej co daje dmg do każdego skilla. Infinity za to może zwiększyć dmg na pojedynczy target o ile przy odrobinie szczęścia wejdzie z Q kryt. Dlatego moim zdaniem 25 ad więcej do każdego skilla jest bardziej przydatne w TF niż inf. Ewenutalnie jak Up survi.

bt ma bierne chyba i to 25 dostaniesz od 1 bt a od 2 tez 25 od tego są bierne chyba nie ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Buty ruchliwości, czarny tasak, krwiopijec, ostatni szept, krwiopijec, moc trójcy lub coś pod damage hydra lub pod defense GA

Na początku bd mieli problemy z mana więc bo zakupie butów i 4 potów przy następnym powrocie od bazy kupujemy łezkę

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

bt ma bierne chyba i to 25 dostaniesz od 1 bt a od 2 tez 25 od tego są bierne chyba nie ?

Bierne czyli się ze sobą złączyą czyli kolejne 25 ad do przodu, a z infinity masz 75 ad (100 ad z BT) i bierne pod kryta, czyli tu już musisz polegać na farcie wejdzie czy nie wejdzie, a tak zrobisz przynajmniej większy dmg w TF i masz pewność, że jesteś te 25 ad do przodu. Poza tym Talon krytyczne może trafić tylko z Q ( jeśli chodzi o skille).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...