Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube world Direct3d nie działa - Rozwiązanie

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszecie ze wam nie działa ''Cube World'' i wyskakuje wam problem z Direct3D ponieważ ''Cube World'' nie działa na intel .

Sprawdzie czy macie intel:

start>uruchom>dxdiag>ekran i macie napisane urządzenie. Nazwa: [ i jesli tu pisze intel cos tam cos tam to ''Cube World'' wam nie będzie działac

Opublikowano

Nie wiem czy to istotne, ja pobrałem tego Directa i zadziałało. Zresztą i tak nie mam tu nic do gadania, tylko udzielam odpowiedzi jak ja to naprawiłem.

tak a ktoś wie gdzie oni zamieszczają wszelkie info o łatkach? bo w końcu wydają łatkę a nie będę wiedział...

Gra pewnie sama się będzie "łatkowała", ale nie znam się, więc mogą na ich stronie informować.

Opublikowano

Nie wiem czy to istotne, ja pobrałem tego Directa i zadziałało. Zresztą i tak nie mam tu nic do gadania, tylko udzielam odpowiedzi jak ja to naprawiłem.

Gra pewnie sama się będzie "łatkowała", ale nie znam się, więc mogą na ich stronie informować.

Ja też zainstalowałem na obu kompach a wraz nie działa...

PS. Jaką masz karte graficzną ?

Opublikowano

Ale rozwiązanie na mam od Radeona to i tak nie działa.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano
beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...