Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na Ravia.eu za powiązanie.. -,-

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 2 miesiące temu dostałem bana za powiązanie, a sytuacja była taka że mój kumpel dał mi kilka bodzi, potem on dostał bana za kamer moda a zaraz potem ja tylko dlatego że z nim handlowałem, a nawet nie wiedziałem że on ma moda... Olałem bo i tak nie miałem grać ale teraz zagrałbym znowu i chciałem odzyskać tamto eq. Jak w ogóle na ravii można odwoływać się od blokady? na plu jest to lepiej zrobione...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakieś 2 miesiące temu dostałem bana za powiązanie, a sytuacja była taka że mój kumpel dał mi kilka bodzi, potem on dostał bana za kamer moda a zaraz potem ja tylko dlatego że z nim handlowałem, a nawet nie wiedziałem że on ma moda... Olałem bo i tak nie miałem grać ale teraz zagrałbym znowu i chciałem odzyskać tamto eq. Jak w ogóle na ravii można odwoływać się od blokady? na plu jest to lepiej zrobione...

Możesz wyjaśniać sprawę na TS'ie Ravii.

Opublikowano

Jezeli handel bodziami przebiegach z dwoch roznych komputerow ( ip ) to nie mają prawa Cie zbanowac.

Noo ale wiesz tam IsAmU jest adminem , a on ostro ma ... w głowie :)

najlepiej wejdz na TS i sprobuj sie z nimi dogadac.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Po nazwie serwera wnioskuje tyle:

- Nie dogadasz się z nimi na TS (ludzie czekają na GM'a tygodniami),

- Serwer jest syfiasty, więc gra tam nie ma sensu,

- Szkoda Twoich nerwów i czasu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z isamu sie nie skontaktujesz.Czekam na odpowiedz 2 tyg.Niewinnych ludzi banuja a boty z tymi samymi nickami widze od miesiaca.Odpusc sobie ten serwer.Isamu kreuje sie na celebryte,wszystko jest na pokaz.Prawda jest taka,ze ravia nadaje sie tylko do sprzedawania zlota na alegro.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...