Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nexon Cash Sms

Nexon_Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo poważny problem nie wiem co robić napisałem tylko tickeda ale czy to coś da

więc tak chciałem kupić nexony za sms wysłałem sms jak pisało tam wyślij sms jakiśtam numer MOPAY i jak wysyła się sms to zakładka zaraz się zmienia na coplet a mi się nie zmieniła i zamknąłem to co robić ?? nexonów dalej nie mam na koncie a czekam już z 2 godziny za pomoc limit lajków

Opublikowano

Witam mam bardzo poważny problem nie wiem co robić napisałem tylko tickeda ale czy to coś da

więc tak chciałem kupić nexony za sms wysłałem sms jak pisało tam wyślij sms jakiśtam numer MOPAY i jak wysyła się sms to zakładka zaraz się zmienia na coplet a mi się nie zmieniła i zamknąłem to co robić ?? nexonów dalej nie mam na koncie a czekam już z 2 godziny za pomoc limit lajków

Na początek sprawdź czy pobrało Ci z konta pieniążki, jezeli nie przeniosło Cię na complete to pewnie nie pobrało :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Na początek sprawdź czy pobrało Ci z konta pieniążki, jezeli nie przeniosło Cię na complete to pewnie nie pobrało :)

Właśnie o to chodzi że zabrało mi kasę z konta :(

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że zabrało mi kasę z konta :(

To poczekaj jeszcze dzień, być może przyjdą, jeżeli nie to oczekuj na odpowiedź z ticketa.

jeżeli zabrało ci kasę i nie masz nx'ów to masz pełne prawo do czegoś odzyskania

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przepraszam za problem ale wiem w czy już rzecz poprostu 30zł poszło w chuj dlaczego pomyliłem numer zamiast tam 6 czy czegoś tak wpisałem 5 bo na szybko wysyłałem sms więc ostrzegam was róbcie to powoli i ostrożnie

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...