Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co byście zrobili, gdybyście na jeden dzień weszli w skórę dziewczyny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu budzicie się i patrzycie że macie biust, leżycie w nie swoim łóżku, czujecie się inaczej itp. ale macie swoje wspomnienia, charakter itp.

Macie czas do następnego dnia po zaśnięciu/o 3 rano wracacie do ciała chłopaka, co byście przez ten czas robili?

:P

ps. w ciało ładnej dziewczyny (mam na myśli twarz) z normalnym biustem i figurą :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

oj kurwa, nie chciałbyś wiedzieć co bym zrobił ;D

Zabawiłbym się :D O ile by inni nie wiedzieli, że to tak na prawdę ja :D Nie wiem pobiegałbym po ulicy nago bawiąc się cyckami :D

Opublikowano

Jeżeli byłbym rudą to kupiłbym 2 bilety do Norwegii, na 5 minut przed transformacją z powrotem do ciała mężczyzny z biletami udałbym się pod mój dom i czekałbym na transformacje a potem już sami wiecie .. seks w śniegu i te sprawy xD

Opublikowano

Zabawiałbym się :D Ale najwięcej to cycuszkami :33

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

No zgadnij ^^ Wszystko to, co napisała reszta ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Zabawa czyczkami, kolczyk w łechtaczce, masturbacja all day all night.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Sex ;D masturbacja . Fotki bym se porobił dał w bezpieczne miejsce i potem jako chłopak fapfap . Bieganie na golasa ruchanko lizanko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...