Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Set Mechanika

azonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie mianowicie kupuje dziś seta dla mechanika zastanawiam się nad trzema możecie mi doradzić który lepszy ??

Oto one:

Set 1 za 9499 F :

- MP-443 Elite

- XM8C

- Przyłbica wojsk inżynierskich , Kominiarka D-EYE , Mundur miejskiego bojownika , Plecak bojownika , Pas narzędziowy wojsk inżynierskich

- Magazynki piranha , Lufa copperhead , Kolba thunderbolt

- Celownik Rapidaim Reddot

post-454585-0-77881500-1373373440_thumb.jpg

Set 2 za 7799 F :

- PP-19

- Hełm D-TEC Spec-OPS , Kominiarka D-EYE , Mundur miejskiego bojownika , Bojowy plecak Taiga , Pas taktyczny Khaki

- Kolba stabilizująca , Lufa predator , Magazynki o dużej poj.

- Celownik Rapidaim Reddot

post-454585-0-47411700-1373373506_thumb.jpg

Set 3 za 7799 F :

- MP7 + wzór Veteran

- M1911 Veteran

- Czapka szturmowca elite , Okulary sabotażysty , Rosyjski cyfrowy mundur pustynny , Bojowy plecak Taiga , Pas taktyczny Khaki

- Amunicja WWZ , Kolba wyważona , Lufa zbliżeniowa

- Celownik Holograficzny

post-454585-0-47036100-1373373528_thumb.jpg

Więc jak możecie doradźcie który jest lepszy bo ja nie mam pojęcia który wybrać dodam jeszcze w załączniku zdj z tymi wyglądami. Z góry dzięki

Opublikowano

Jeszcze ktoś ma jakieś propozycje ? najbardziej chodzi mi o obrażenia i celność

Opublikowano

Ten 1 z XM8c i albo dojedź z tym XM8c do momentu odblokowania MP5 i je kupisz albo kup 9A-91 i nim dojdź do odblokowania MP5 ( a i jak byś miał jakieś wolne funds to po odblokowaniu kup lufę predator),

LOL

Opublikowano

Ten 1 z XM8c i albo dojedź z tym XM8c do momentu odblokowania MP5 i je kupisz albo kup 9A-91 i nim dojdź do odblokowania MP5 ( a i jak byś miał jakieś wolne funds to po odblokowaniu kup lufę predator),

A co do tego MP5 jakie polecasz dodatki ? jak mówiłem chodzi mi głównie o mały odrzut broni podczas strzelania i w miarę dobry dmg.

Opublikowano

Ja na MP5 gram z kolbą stabilizującą, viperami, reddot, predator ale piranha też się nadadzą, thunderbolt myślę że też powinien być ok, lufa za to na predator do wymiany

LOL

Opublikowano

Ja na MP5 gram z kolbą stabilizującą, viperami, reddot, predator ale piranha też się nadadzą, thunderbolt myślę że też powinien być ok, lufa za to na predator do wymiany

Ok dzięki

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...