Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Skrypt np.lista serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz, albo zleć. Nie rozumiem tego wszystkiego.. Przychodzi jakiś minecraftowiec, szuka darmowego skryptu(Nawet nie kliknie w szukajkę, która wywali mu masę takich samych tematów) i łudzi się, że za darmo ktoś mu napiszę skrypt, żeby potem mógł sobie wrzucić na kochane cba i się lansować przed kumplami tekstem - "Ja to zrobiłem"

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Napisz, albo zleć. Nie rozumiem tego wszystkiego.. Przychodzi jakiś minecraftowiec, szuka darmowego skryptu(Nawet nie kliknie w szukajkę, która wywali mu masę takich samych tematów) i łudzi się, że za darmo ktoś mu napiszę skrypt, żeby potem mógł sobie wrzucić na kochane cba i się lansować przed kumplami tekstem - "Ja to zrobiłem"

Po 1 nie jestem "minecraftowcem" . Może zbytnio się nie znam , ale widziałem takie skrypty tylko nieco kosztowały , więc dlatego szukam . Szukałem szukałem i nie znalazłem dlatego pisze tutaj ..

Opublikowano

Wystarczy sam html + css, no i jeżeli chcesz edytować ją z poziomu strony, to odpowiedni CMS z odpowiednim modułem.

Ja piszę taki moduł pod LekkiCMS. Jeżeli chcesz więcej info, to pw.

897771404427433574016.png

Opublikowano

@Up

Nie wystarczy, potrzebne mu coś do kontaktu z bazą -> PHP/Node.js/Ruby etc.

No chyba, że ma zamiar te serwery dodawać ręcznie.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Mam taką tabele, lecz połączoną z CS'em. Dodawanie sieci, serwerów, rejestracja, kto gra na serwerze, ile graczy gra na serwerze, dodawanie kasy do portfela, zapisywanie kasy w portfelu w MySQL i jeszcze więcej.. :P

Taką tabele do MC łatwo zrobić, może podjąłbym się tego zadanie lecz nie za darmo :)

Everybody lies

uSQEFZv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...