Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jaki antiflag?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki antiflag ustawić by przedmiotu nie można było wyrzucać, sprzedawać u npc, w prywatnym sklepie ani wkładać do magazynu?

Przeczytałem gdzieś, że 237952 i faktycznie wszystko jest ok oprócz tego, że mogę wsadzać do magazynu.

Opublikowano

237953 -ale nwm dokładnie

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

237953 -ale nwm dokładnie

niestety w magazynie można umieścić, czy flag może mieć na to wpływ?

Opublikowano

237952? strzelam :P

dzięki za chęci ale...

przeczytałeś chociaż wszystko co napisałem?

Opublikowano

Jakim cudem Ci nie działa, jak powinno.

"33024 - nie można sprzedać u npc
33152 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu
41344 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie
74112 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie
237952 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie, nie można umieścić w magazynie u dozorcy"
I 237952 w rubryce antiflag powinno działać tak jak chcesz. Ta lista jest z któregoś tutoriala stąd i zapewne były testowane. A gdzie zmieniasz to antiflag? W mysql, czy w kliencie?
Opublikowano

Jakim cudem Ci nie działa, jak powinno.

"33024 - nie można sprzedać u npc
33152 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu
41344 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie
74112 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie
237952 - nie można sprzedać u npc, nie można upuścić przedmiotu, nie można sprzedać w prywatnym sklepie, nie można umieścić w magazynie u dozorcy"
I 237952 w rubryce antiflag powinno działać tak jak chcesz. Ta lista jest z któregoś tutoriala stąd i zapewne były testowane. A gdzie zmieniasz to antiflag? W mysql, czy w kliencie?

Zmieniałem tu i tu, może wpływ ma to że mam clienta z 2008?

Opublikowano

a rebotowałeś maszyne albo pisałeś w grze /reload proto ?

Tak rebotowałem, robiłem reload p, jak ktoś ma serwer mógłby sprawdzić czy jemu to antiflag działa? tak jak napisałem chodzi mi tylko o kwestie magazynu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...