Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie zarabiać?

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie najlepiej zarobić uri z moim wyposażeniem:

Statek: Goliath (256k hp)

Osłona (75k)

Ilość LF3 9x

Ilość LF4 1x

Ilość MP1 11x

Ilość B02 0

Ilość LF2 2x

7x FLAX a w nich MP1

Edit-- mam 13 lvl

Opublikowano

Jeśli chodzi o uridium to najlepiej z takim wyposażeniem ubijać alienki na mapach 1 gali ( nie wliczając x-1 ) i tam zbierać boxy i bić alieny typu saimon lordakia mordon boss mordon boss saimon boss lordakia oraz streuner.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mam 2 leonki 2 vegi 1 golec a jak zmienie z golca na leonka to mi sprzeda golca i nie bede mial co do bota to nie mam licencji a pukacz chce kase przelewem a nie doladowaniem .. mam 14 lat to wiesz..

Opublikowano

Nie musisz mieć 18 lat aby dokonać płatności przelewem, idziesz do placówki bankowej lub na pocztę dajesz dane babeczka Ci wypełnia druczek dajesz hajs i się sieka wysyła ;) Pamiętaj że jest też opcja PaySafeCard ( takie samo działanie jak doładowanie ) z którego również możesz skorzystać.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Nie musisz mieć 18-nastki idziesz do żabki kupujesz PaySafeCard dajesz dla castello/pukacza i masz ja też nie mam 18 a u castello kupilem za doladowanie do tel

Opublikowano

Ale bot będzie na 1 konto? ta? i np: jak mi się kom zrypie to dalej bedzie licencja?

Tak, jedno konto ( 1 ID ) = jedna licencja, i jak dostaniesz bana to za opłatą bodajże 20 zł możesz licencję przenieść na inne konto.

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...