Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porady na temat Nautilusa

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Siemka

Dosłownie przed chwilą kupiłem nautilusa i nie wogóle go nie ogarniam ,czy mógłby ktoś podać jakieś porady itp. do niego byłbym bardzo wdzięczny ;d

Opublikowano

To jesteś idiotą bo najpierw kupujesz a potem nie wiesz jak nim grać, tylko pogratulować.

Żeby nie było spamu to napisze jakieś smuty

Natu to jugler, którego robisz pod full tanka. Twoim zadanim jest wbić z kotwicy, zultować adc, przytankować troche dmg, uciec i zebrać 5 asyst. napisze Ci build:

-merkurki/butki 5

-itemek juglowt z 500HP

-warmog

-omen

-sunfire

-witsend/ga/gauntlet

xxx

Opublikowano

Robisz escape rzucając kotwice o krawędź ściany. Wykorzystaj swoje CC jak tylko możesz, tankuj w teamfightach. Ultuj zawsze w jakiegoś glass canona, zawsze tak żeby pocisk przeszedł przez jak największą ilość osób (np. jak walniesz to w carry a on ucieknie na tyły to ult przejdzie przez cały wrogi team). W TF wal wszystko co się da, ale najlepiej nie focusuj tylko walnij każdego po kolei żeby CC nałożyć.

Naut jest niezbyt mobilny, główną możliwością szybkiej zmiany pozycji jest kotwica a jej moze być ciężko używać gdy szykujesz się na gankach, dlatego w miarę możliwości daj zainicjować laner'owi (najlepiej niech laner rzuci CC) a wtedy ty wbijesz i twoje CC wroga już przytrzymają do końca.

Gość koxxxik12
Opublikowano

To jesteś idiotą bo najpierw kupujesz a potem nie wiesz jak nim grać, tylko pogratulować.

Żeby nie było spamu to napisze jakieś smuty

Natu to jugler, którego robisz pod full tanka. Twoim zadanim jest wbić z kotwicy, zultować adc, przytankować troche dmg, uciec i zebrać 5 asyst. napisze Ci build:

-merkurki/butki 5

-itemek juglowt z 500HP

-warmog

-omen

-sunfire

-witsend/ga/gauntlet

Taka jest moja myśl ,że jesteś idiotą. Nie grałem nim nigdy to jak mam wiedzieć jak nim grać? Mam nadzieje ,że Cię w grze nigdy nie spotkam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...