Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wyprzedaż "roku"

PavelGie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiej wyprzedaży jeszcze chyba nie było:

1. Alfa Romeo 8C Competizione - 2940 SB
2. Lamborghini Aventador LP700-4 - 5808 SB

3. Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvoe - 1800 SB
3. Lamborghini Diablo SV - 1920 SB

4. Lamborghini Estoque - 4560 SB

5. Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni - 2760 SB (obecnie model nie do kupienia po za wyprzedażą)

6. Lamborghini Gallardo LP560-4 - 2400 SB

7. Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder - 2400 SB

8. Lamborghini Miura SV - 1860 SB

9. Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster - 2820 SB

10. Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce - 3900 SB

11. Lamborghini Reventón - 4800 SB

12. Lamborghini Sesto Elemento - 5280 SB

13. Marussia B2 - 4080 SB

14. Pagani Zonda Cinque - 5040 SB

15. Pagani Zonda F - 4800 SB (obecnie model nie do kupienia po za wyprzedażą)

+ pozostałe Treasure Hunter'y. :)

Co polecacie? ;)

5vfh.jpg

Opublikowano

Dobra wyprzedaż ale mnie nie stać na auta za SB..szkoda ;<

...

Opublikowano

A ja jutro kupuje 17.500SB to dar od boga co mi polecice?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Aventador na wyścigi, Cinque na dragi, i Murcielago Roadster do klasy A. To z mojej strony polecam. Jak chcesz jeszcze coś kupić to możesz jakieś pakiety kart kupić, nwm, np. części ultra czy na samochody, wedle uznania. Możesz też kupić jakieś inne auto za sb.

Opublikowano

Wie ktoś może do kiedy ta wyprzedaż ma być ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wie ktoś może do kiedy ta wyprzedaż ma być ?.

Ile razy można pisać...

Nie wiadomo ile będzie trwała wyprzedaż, możemy tylko gdybać patrząc na czas poprzednich wyprzedaży, ale zważywszy na to że jest naprawdę baaardzo dobra, to strzelam że więcej niż tydzień nie potrwa.

Wyprzedaż bardzo dobra, ale dla mnie nie ma w niej nic interesującego, 50 wozów na razie mi wystarczy :P.

Opublikowano

Zakup jak najbardziej opłacalny ale na wyprzedaż roku należy poczekać do Czarnego Piątku.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wg mnie super. Raz kiedys dali fajna przecene. Ciekawie, dobre autka za niska cene ;)

Kurde siedzi mi po glowie Marysia B2, moze zakupie ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gnoje kuszą ofertami, ale zmniejszyć ceny boost'ów to już niee... mi się w głowie nie mieści 40 zł na TYLKO 8 tyś boostów... za 40 zł nawet aventadora poza przeceną się nie kupi...

Opublikowano

Przybliżmy wszystkim co obecna wyprzedaż nam proponuje :)

1. Alfa Romeo 8C Competizione - 2940 SB - Autko raczej tylko do klasy A i tu też niewiele zdziała. Średni kat skrętu, średnie przyspieszenie i słabe nitro. Nie polecam a i cena jest duża wg mnie jak na to autko.
2. Lamborghini Aventador LP700-4 - 5808 SB - Zdecydowanie auto warte polecenia, świetne na Dragi oraz na Wyścigi, po tej cenie kupowałbym bez zastanowienia jeśli jeszcze bym nie posiadał.

3. Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvoe - 1800 SB - Nic specjalnego, autko w całokształcie koszmarne, w żadnej klasie nic nie zwojuje, zdecydowanie odradzam.
3. Lamborghini Diablo SV - 1920 SB - Autko oceniam na takie solidne 4/5. W klasie B może coś zdziałać, ma świetne nitro, ale jego prowadzenie jest nieco słabsze od liderów tej klasy. Można kupić ale niekoniecznie.

4. Lamborghini Estoque - 4560 SB - Autko niby do klasy S ale niestety takie sobie, ma średnie przyspieszenie i skręca też średnio, zwykły średniak. Raczej nie polecam.

5. Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni - 2760 SB (obecnie model nie do kupienia po za wyprzedażą) - Autko raczej nie warte świeczki, nieźle przypspiesze w miare nieźle się trzyma ale ma fatalne nitro.

6. Lamborghini Gallardo LP560-4 - 2400 SB - Zdecydowanie fatalne auto ze słabym nitrem, bez komentarza, szczerze odradzam.

7. Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder - 2400 SB - To samo co powyżej, niedawno było jeszcze dostępne za IGC. Odradzam.

8. Lamborghini Miura SV - 1860 SB - Średniak w klasie B. Przyspiesza średnio, nitro ma raczej średnie ale jest dobry w zakrętach. Nic specjalnego, nie polecam raczej.

9. Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster - 2820 SB - Doskonale znamy wszyscy to auto, jest dostępne za IGC więc polecam je w ten sposób włąśnie kupić.

10. Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce - 3900 SB - Auto niezłe ale nie zachwyca. W klasie A raczej nie można nim wiele zwojować. Raczej auto do wyścigów drag.

11. Lamborghini Reventón - 4800 SB - Też autko średnie, do klasy A nie warto go zaniżać a znowu w klasie S brakuje mu troszkę mocy. Za tą cenę mimo wszystko nie polecam.

12. Lamborghini Sesto Elemento - 5280 SB - Drogie autko ale niestety straszny średniak, nie kupiłbym go na pewno za tą cenę.

13. Marussia B2 - 4080 SB - Autko świetnie się trzyma ale jego przyspieszenie pozostawia dużo do życzenia. Nie wiem do czego może się ono przydać ale nie zawojuje ani wyścigów ani dragów. Nie polecam.

14. Pagani Zonda Cinque - 5040 SB - Mistrz wyścigów Drag. Obowiązkowo trzeba mieć te cacko. Dobra okazja na zakup!

15. Pagani Zonda F - 4800 SB (obecnie model nie do kupienia po za wyprzedażą) - Autko całkiem niezłe w wyścigach drag oraz w klasie A. Ma bardzo mocne nitro i nieźle się trzyma. Czekałem na nie i zakupiłem dziś. Polecam ale mimo wszystko jeżeli nie macie aut wyszczególnionych przeze mnie, najpierw zająłbym się kupnem ich :)

Podsumowując, na 15 aut nie ma aż wiele rewelacji ale mimo wszystko jest to najlepsza wyprzedaz w tym roku. Korzystajcie póki czas. Pozdrawiam :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

1. Alfa Romeo 8C Competizione - 2940 SB - Autko raczej tylko do klasy A i tu też niewiele zdziała. Średni kat skrętu, średnie przyspieszenie i słabe nitro. Nie polecam a i cena jest duża wg mnie jak na to autko.

2. Lamborghini Aventador LP700-4 - 5808 SB - Zdecydowanie auto warte polecenia, świetne na Dragi oraz na Wyścigi, po tej cenie kupowałbym bez zastanowienia jeśli jeszcze bym nie posiadał.

3. Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvoe - 1800 SB - Nic specjalnego, autko w całokształcie koszmarne, w żadnej klasie nic nie zwojuje, zdecydowanie odradzam.

3. Lamborghini Diablo SV - 1920 SB - Autko oceniam na takie solidne 4/5. W klasie B może coś zdziałać, ma świetne nitro, ale jego prowadzenie jest nieco słabsze od liderów tej klasy. Można kupić ale niekoniecznie.

4. Lamborghini Estoque - 4560 SB - Autko niby do klasy S ale niestety takie sobie, ma średnie przyspieszenie i skręca też średnio, zwykły średniak. Raczej nie polecam.

5. Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni - 2760 SB (obecnie model nie do kupienia po za wyprzedażą) - Autko raczej nie warte świeczki, nieźle przypspiesze w miare nieźle się trzyma ale ma fatalne nitro.

6. Lamborghini Gallardo LP560-4 - 2400 SB - Zdecydowanie fatalne auto ze słabym nitrem, bez komentarza, szczerze odradzam.

7. Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder - 2400 SB - To samo co powyżej, niedawno było jeszcze dostępne za IGC. Odradzam.

8. Lamborghini Miura SV - 1860 SB - Średniak w klasie B. Przyspiesza średnio, nitro ma raczej średnie ale jest dobry w zakrętach. Nic specjalnego, nie polecam raczej.

9. Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster - 2820 SB - Doskonale znamy wszyscy to auto, jest dostępne za IGC więc polecam je w ten sposób włąśnie kupić.

10. Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce - 3900 SB - Auto niezłe ale nie zachwyca. W klasie A raczej nie można nim wiele zwojować. Raczej auto do wyścigów drag.

11. Lamborghini Reventón - 4800 SB - Też autko średnie, do klasy A nie warto go zaniżać a znowu w klasie S brakuje mu troszkę mocy. Za tą cenę mimo wszystko nie polecam.

12. Lamborghini Sesto Elemento - 5280 SB - Drogie autko ale niestety straszny średniak, nie kupiłbym go na pewno za tą cenę.

13. Marussia B2 - 4080 SB - Autko świetnie się trzyma ale jego przyspieszenie pozostawia dużo do życzenia. Nie wiem do czego może się ono przydać ale nie zawojuje ani wyścigów ani dragów. Nie polecam.

14. Pagani Zonda Cinque - 5040 SB - Mistrz wyścigów Drag. Obowiązkowo trzeba mieć te cacko. Dobra okazja na zakup!

15. Pagani Zonda F - 4800 SB (obecnie model nie do kupienia po za wyprzedażą) - Autko całkiem niezłe w wyścigach drag oraz w klasie A. Ma bardzo mocne nitro i nieźle się trzyma. Czekałem na nie i zakupiłem dziś. Polecam ale mimo wszystko jeżeli nie macie aut wyszczególnionych przeze mnie, najpierw zająłbym się kupnem ich :)

Podsumowując, na 15 aut nie ma aż wiele rewelacji ale mimo wszystko jest to najlepsza wyprzedaz w tym roku. Korzystajcie póki czas. Pozdrawiam :D

mineło dopieru pół roku może coś jeszce być dobrego :)

ja osobiście nabędę jutro cinque ;) i być może aventadora

93988298266825447943.png

Opublikowano

Kupuję reventona, według mnie to auto po tuningu wizualnym jest najpiękniejszym autem z gry. Polecam każdemu.

Wyprzedaż świetna, chyba coś ostatnio EA przybywa mniej gotówki :G

Opublikowano

Tak się wyśilałeś nad tymi opisami, a prawda taka ,ze połowa nie jest adekwatna do rzeczywistości. Otóż Coutach jest to auto, które da rade wygrywać w klasie B. Jest stabilne i bardzo dobrze się prowadzi. Tak samo Lamborghini Murcielago SuperVeloce jest zdecydowanie dobrym autem i to jednym z najlepszych w klasie A ! A Ty mówisz, że to średniak ? Kpina ! Sesto Elemento również potrafi sobie dobrze radzić, zwłaszcza w klasie A..

Opublikowano

ide do sklepu kupic doladowanie za 30 zl mysle sobie kupie alfe i cadilaca bede mial wiecej pkt. Do osiagniec wracam a tu w miedzyczasie usuneli cadilaca

paf3ceplecbc_t.jpg
Opublikowano

Tak się wyśilałeś nad tymi opisami, a prawda taka ,ze połowa nie jest adekwatna do rzeczywistości. Otóż Coutach jest to auto, które da rade wygrywać w klasie B. Jest stabilne i bardzo dobrze się prowadzi. Tak samo Lamborghini Murcielago SuperVeloce jest zdecydowanie dobrym autem i to jednym z najlepszych w klasie A ! A Ty mówisz, że to średniak ? Kpina ! Sesto Elemento również potrafi sobie dobrze radzić, zwłaszcza w klasie A..

Countach? Chyba dawno nie grałeś. To auto przy nieco większych prędkościach ma okropne problemy ze wchodzeniem w nawet średnio ostre zakręty. Jego nitro jest fatalne. Nie widzę w nim żadnych plusów.

SuperVeloce na pewno nie jest tak skrętne jak Porsche w klasie A a jego V max pozostawia sporo do życzenia. Zdecydowanie w klasie A nie udało mi się nim wygrać prawie żadnej trasy.

Sesto Elemento? To auto ma bardzo słabe nitro a w najwyzszych klasach jest to najważniejszy atrybut. Poza tym nie jest jakoś extra szybkie ani zwrotne żeby walczyć w klasie A lub S.

Pomyśl sobie jak sesto na nitrze rozpędza się od 200 do 280 a inne auto do 330 albo dalej... Wg mnie bez szans.

Błagam Cię, 90% ludzi może potwierdzić moją opinię i możemy to sprawdzić w grze :)

142g9ox.png

Opublikowano

Spokojnie, każdemu danym wozem może się jeździć inaczej i mieć inne odczucia z jazdy.

Co do oceny tych aut przez Roiccrx to prawie się zgadzam, jedynie przy Murcielago Superveloce mam inne zdanie.

SV trzeba robić do klasy S, ten wóz po dobrym tunigu do S dobrze sobie radzi.

W Worldzie są wozy, które w A nie dadzą rady, a bardzo dobrze sprawdzą się w S (np. Porsche 911 Carrera S).

Opublikowano

Dokładnie ale jednak do testowania auta w klasie S trzeba mieć komplecik Ultra Partów bo w innym przypadku nie ma sensu kupować auta, na którego tuning będziemy zbierali ze 3 miesiące części, prawda?

Raczej oceniam auta dość praktycznie, wiem, że większość graczy raczej nie posiada pełnego garażu Ultrasów ani nie stać go na kupowanie Platynowych pakietów bo sa drogie...

A co do tego Porsche to nie jestem przekonany, że da sobie radę w klasie S, ale dodam, że okropnie piękne jest to auto i tylko czekam na wyprzedaż żeby je kupić :D

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...