Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BoL - szukam skryptu

Gargamel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , bez owijania w bawełne szybko prosto i na temat pytanko do was , znalazlem super skrypt o nazwie sida auto carry , jak sama nazwa wskazuje , skille carry tylko dzialaja (pod spacja , np skile ryze czy innych ap nie dzialaja) Czy jest podobny skrypt do nukerow? Takich jak ryze , annie etc , czy musze sciagac oddzielnie kazdy skrypt do poszczegolnego championa , jezeli tak to skad o ktore sa najlepsze?:) Dzieki z góry.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

No tak , tu sa scripy do posczególnego championa , ja zapytalem czy jest cos jak "Sida autocarry" Pod postacie AP , ale Tobie również dzieki za odpowiedz :)

@EDIT

Jak i równiez 2gie pytanie , czy moge sobie dodawac scripty do wlaczonego bola , gdy jestem juz zalogowany w grze (w lolu) i siedze np w sklepie lub ogladam statystyki? Czy pozniej bol zaladuje sie poprawnie z dodanym wlasnie skryptem?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

No tak , tu sa scripy do posczególnego championa , ja zapytalem czy jest cos jak "Sida autocarry" Pod postacie AP , ale Tobie również dzieki za odpowiedz :)

@EDIT

Jak i równiez 2gie pytanie , czy moge sobie dodawac scripty do wlaczonego bola , gdy jestem juz zalogowany w grze (w lolu) i siedze np w sklepie lub ogladam statystyki? Czy pozniej bol zaladuje sie poprawnie z dodanym wlasnie skryptem?

Co do drugiego pytania - Oczywiście, że możesz. Ja nie mam z tym żadnych problemów, więc ty też nie będziesz miał. BoL załaduje wszystko poprawnie, jeżeli wszystko dobrze zapiszesz :P

8372383248.png
Opublikowano

iż nie chce robić nowego tematu (szkoda spamu) zapytam tutaj

mógłby mi ktoś dać skrypt na klepsydrę ?(automatycznie używa jak masz mało hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...