Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca mi się wracać do czołgów amerykańskich?

LGGL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kv-1s i nw czy opyla się wrócić do amerykańskich czołgów. Lepiej iść dalej w rosyjskie czy amerykanskie?

Opublikowano

Tak czy siak jeżeli myślisz o wocie poważnie to kiedyś będziesz robił usa :P to kwestia czasu :) a na razie ja bym zrobił ruskie drzewko całe bo jest dość przyjemnym :)/

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Mówiąc, wrócić do amerykańskiego drzewka masz na myśli co ? Jak masz tam III tier, to nie powrót ^^ Tak jak powiedział Kears, i tak do niego kiedyś zajdziesz :) Ja gorąco polecam drzewko USA i proponuję dalej rozwijać, nawet równocześnie do rosyjskich czołgów :)

Opublikowano

W Jacksona !? A z jakiej racji... Hellcat to mistrz VI-stek. Pozatym, potem masz T110E3 vs. T110E4.

Opublikowano

W Jacksona !? A z jakiej racji... Hellcat to mistrz VI-stek. Pozatym, potem masz T110E3 vs. T110E4.

Hellcat schodzi pięknie na 1 hita od KW-2 lub na 2 od każdego innego 6 tieru..

E3 ma ZAJEB*STY PANCERZ przedni a E4 ma jedynie obracaną wierzyczkę ale papierowy kadłub

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Hellcat schodzi pięknie na 1 hita od KW-2 lub na 2 od każdego innego 6 tieru..

E3 ma ZAJEB*STY PANCERZ przedni a E4 ma jedynie obracaną wierzyczkę ale papierowy kadłub

Dlaczego nie wspominasz o np. mobilności E3... ?

Opublikowano

Dlaczego nie wspominasz o np. mobilności E3... ?

Każdy czołg cięzki jest powolny a E3 ma Najlepszy pancerz ale jest wolny ale czasami to może nas uratować;> np

twoj team zniszczy wszystkie scouty wroga które ci zagrażają co jeszcze?

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Rosyjska linia bardzo fajna mówie o drodze KV-1s - IS 7 bo droga do IS 4 nie gralem co do amerykanów ponoć są dobre sam Ci nie powiem bo zrezygnowałem z tej nacji

Opublikowano

Każdy czołg cięzki jest powolny a E3 ma Najlepszy pancerz ale jest wolny ale czasami to może nas uratować;> np

twoj team zniszczy wszystkie scouty wroga które ci zagrażają co jeszcze?

Tak, oprócz pancerza liczy się także mobilność oraz działo. E3 nie grzeszy pancerzem ale jest powolny. Obydwa mają takie same działa. Wolałbyś się toczyć na swojego capa, gdy byłby okupywany, czy szybko dojechać i go zbić ? Weź pod uwagę, że na X większość strzela z golda / kontuje się... E4 także możesz sporo odbić, wystarczy umieć. Sądzę, iż większość wzięłaby E4, właśnie ze względu na mobilność. Pozatym, kto co lubi, ale T95 nie jest łatwym czołgiem do przejśćia...

Opublikowano

Jak dla mnie Ciężkie USA są najlepsze, T29 nie ma sobie równych, najlepszy czołg jakim grałem, gram i grać będę ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jezeli lecisz ruskimi ma 6+ tier czyli jakies KV 1S to lec tam do konca bo to jedne z najlepszych czolgow w grze :D Ponadto polecam powrot potem do USA tam sa tez przyjemne czolgi mowiac juz o 6 tierku to bedzie M6 a potem fajny T29 a niszczyciel to Hellcat ;) wiec warto isc w USA polecam przy okazji niemiecka oraz radziecka artylerie :D a odradzam francuska ;]

Opublikowano

Czołgi typu IS-7 czy E-100 to już przeżytek. Teraz stawia się na magazynki.

Ja bym Ci radził iść w T57 HT

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ruscy ładowali gruby pancerz, a amerykanie okrągły. Ja zamierzam kupić kv-1 (kv-1s i kv-1 to jeden czołg), a w usa hellcat.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Kto Ci wmówił, że KV-1=KV-1S? Ten drugi to jego modyfikacja, zmniejszona waga (poprzez odchudzenie pancerza), czyli zwiększona mobilność. Używają innych dział (KV-1 chyba 86/90 mm, a KV-1S 122 mm).

Tenczowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...