Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ludzie kupią 200 Hematycznych Szkat za sms 12zł? :)

Gość Teils2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zastanawia mnie czy ludzie kupowali by 200 hematów za sms 12zł? :)

Prosze o wypowiedzi :)

Opublikowano

Jakieś dzieciaki (90% społeczności tego serwera) pewnie by kupiły. Nawet trochę cenę mógłbyś podnieść.

Opublikowano

Nie wiem jak inni ale przecież te 200hematow to może 2-3h dropienia czy się oplaca wydawac 12zl tego nIe wiem . Ale wiem ze jak pan @Up 2 powiedział bogata dzieciarnia kupi ;D

Opublikowano

Na lajcie ci to kupią, jak widzę jak piszą na czacie że eq do 30 lvla kupią za 30 zł sms, także 200 hematów za 12 to i tak taniutko jak na sms.

Opublikowano

Hmmm w sumie , to nie wiem.. Jeżeli większość da sobie bota do m1 i będzie dropić hematyczne , to po co komu kupywać?Chyba że tylko dzieci IS'u , mam kolegę , który sprzedaje 100kk za 5,50zł czyli 200 hematów to 200kk = 11zł czyli o złotówkę taniej od twojej proponowanej ceny ;).Ja bym Ci radził sprzedawać w grze te szkaty np 100 za 100kk i potem na allegro 5,50zł za 100kk.Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmmm w sumie , to nie wiem.. Jeżeli większość da sobie bota do m1 i będzie dropić hematyczne , to po co komu kupywać?Chyba że tylko dzieci IS'u , mam kolegę , który sprzedaje 100kk za 5,50zł czyli 200 hematów to 200kk = 11zł czyli o złotówkę taniej od twojej proponowanej ceny ;).Ja bym Ci radził sprzedawać w grze te szkaty np 100 za 100kk i potem na allegro 5,50zł za 100kk.Pozdrawiam.

Wypraszam sobie, czasami również wydaję polskie złotówki na grę, ponieważ mnie stać. Tak więc nie używaj takich sformułowań =)

Znajdź jakiegoś barana, który od Ciebie kupi za jeszcze droższą cenę. Jak mówiłem - większość graczy ma tam max. 15 lat.

Opublikowano

Wypraszam sobie, czasami również wydaję polskie złotówki na grę, ponieważ mnie stać. Tak więc nie używaj takich sformułowań =)

Znajdź jakiegoś barana, który od Ciebie kupi za jeszcze droższą cenę. Jak mówiłem - większość graczy ma tam max. 15 lat.

A ja pisałem że ty jesteś dzieckiem IS'u??? Dziecko IS'u to osoba, która bardzo często wydaje pięniądze na grę.

Opublikowano

Pewnie, że tak, jak jest ciekawy drop z nich, a ktoś jest leniem to na pewno kupi

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Grrr ja też po 5,50 sprzedaje :D

Hematy po 1kk/szt nie schodzą po 850 max mi schodzą a wystawiam dziennie ok 2k na sklepikach

Więc myślę że możesz mieć mały problem ze sprzedażą, lepiej sprzedać hematy i sprzedawać złoto ponieważ duże ilości hematów to wiadomo że od botów i ludzie nie chcą kupować.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...