Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takich ludziach :D ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie tu kilka filmików :D , co sądzicie o takich ludziach ?

1.

2.

3.

( to mnie rozjebało ) :D

Dla wielu ludzi są to jacyś debile , ale dla mnie jest to dobra beka z której idzie się pośmiać.

u6pv.jpg

Opublikowano

Czasami można z tego się pośmiać ale z tymi jajkami jakby gość do mnie podbił i " chcesz potrzymać moje jajka " to bym mu chyba wyciągnął swoje i na siłę włożył do łapy.

Opublikowano

Każdy na swój sposób próbuje zdobyć widzów :] On ma podejście humorystyczne, więc dlatego robi taki filmiki. Mi się podoba bo można się pośmiać z reakcji innych ludzi.

Opublikowano

Dla mnie to super, poza tymi jajkami :D Podniecają się tym Wardęgą, a ten wygląda na znacznie lepszego. Sam się chciałem przebrać tak żeby nie było widać twarzy i tańczyć w autobusie :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Koleś dobry jest ,gratz mu za pomysły i przedewszystkim odwage. wszystkie były dobre ,te 3 z mlekiem krótkie ale najlepsze.

Opublikowano

Ten Ravgor wygląda prawie tak samo jak Geoning, dziwny zbieg okoliczności? Nie sądzę xD

@top

Spoko, można się pośmiać, ciekawe czy to w Polsce czy po prostu przekupił straż miejską. Normalnie to by dostał za puszczanie utworów objętych prawami autorskimi, niszczenie mienia publicznego (chodnika) mlekiem, czynsz za fontannę itd.

Opublikowano

Sie uśmiałem :D Trzeba mieć odwagę i "jaja" żeby tak robić :P Fajne bo można się pośmiać :D Ale gdybym na żywo spotkał takiego gościa i on by robił to co na 3 filmie (co autor tematu podał) to bym się pewno się wkurwił :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Czasami można z tego się pośmiać ale z tymi jajkami jakby gość do mnie podbił i " chcesz potrzymać moje jajka " to bym mu chyba wyciągnął swoje i na siłę włożył do łapy.

Gówno byś zrobił, twoja reakcja była by taka jak ludzi na filmikach :)

Dla mnie to zabawne i niesamowicie odważne filmiki. ;)

*BEZ ODBIORU*

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...