Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnik do gry

ZieloneZiolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

poszukuję jakiś poradników do Doty, najlepiej w formie filmu. Gram już trochę w dote, ale jakieś poradniki by się przydały bo jeszcze wszystkiego nie wiem.

Z góry dziękuje wszystkim.

Opublikowano

dokładnie to wszystkie by mnie interesowały :)

np.jak farmić w lesie, dobierać bohaterów do tf, itp. takie żeby się przydały w grze :P

Opublikowano

Mhmmm!

Po to zostały stworzone Zadanie w Dota2 :)

Idź lepiej je zrobić, a nie jakiś bez sensownych poradników szukasz. Jak sam się nie nauczysz, to nikt Cie nie nauczy.

Zadanie są proste i dużo potrafią nauczyć nowych graczy.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Ja ci polecam Poogladac jak gra "Purge" Znajdziesz go na YouTubie, ja doszedlem do perfekcji grajac paroma postaciami m.in Ursa stal sie moim top1 :) postac niby latwa ale duzo ludzi mowi ze grac nia umie uzyskujac 1 kill-a w teamfightcie a ja zawsze robie 3-5 ;) Trzeba dobrac odpowiednie itemy ;) chcesz to cie poucze

Skoli_ozw_xD zapros pogramy ;)

Opublikowano

Strata czasu. Najlepiej niech gra i ginie. Tylko wtedy się nauczy. Poza tym po co mu oglądać np. jak gra Purge jak nie zrozumie połowy taktyk?

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W google znajdziesz wiele stron z poradnikami ,pełno jest też na yt ,a także u nas na forum .Z czasem się nauczysz bardzo dobrze grać.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...