Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z EA Battlefield 3

djgeorge123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupilem gre Battlefield 3 i nie moglem zainstalowac ale dobra zainstalowalem ORIGIN i uzylem klucz aktywacyjny.

Dobra zostal akceptowany i po paru godzinach pobralem gre z biblioteki. I potem mogle uruchomic gre normalnie no wiec klikam 2 razy w BF3 laduje sie cos potem wyskakuje OKIENKO Z EA 68145647408584048122.png

SRY Z JEZYK WINDOWSA ALE TAKI MAM :D

wiec wpisuje ten kod co wpisalem w ORIGIN do aktywacji gry i pisze mi ze "Ten kod nie moze zostac aktywowany" ALBO "Ten kod zostal juz aktywowany"

No tak zostal aktywowany w ORIGIN i co mam teraz zrobic ? skoro zostal uzyty i ciagle EA mi pisze ?!?!?!?!?!!??!?

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To napisz do supportu

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Była pewna seria, która miała właśnie 2x klucze w 2 takich samych pudełkach. Idź oddaj do sklepu i przedstaw sytuacje.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...