Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Quarry

mateusz33333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie, jak zablokować na serwerze Minecraft żeby Quarry nie mogło kopać Quarry, oraz żeby Mining Well również nie mógł wykopać Quarry, serwer jest na wersji 1.4.7(nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, może jakoś inaczej się to blokuje). Chodzi mi o to żeby Quarry mogło kopać ale jeżeli natrafi na inne Quarry albo się całkowicie zatrzymywało albo zachowywało się jak z bedrockiem. Widziałem to na innym serwie więc na pewno się da tak zrobić ale niestety nie wiem jak.

Opublikowano

Siemka, mam pytanie, jak zablokować na serwerze Minecraft żeby Quarry nie mogło kopać Quarry, oraz żeby Mining Well również nie mógł wykopać Quarry, serwer jest na wersji 1.4.7(nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, może jakoś inaczej się to blokuje). Chodzi mi o to żeby Quarry mogło kopać ale jeżeli natrafi na inne Quarry albo się całkowicie zatrzymywało albo zachowywało się jak z bedrockiem. Widziałem to na innym serwie więc na pewno się da tak zrobić ale niestety nie wiem jak.

Spróbuj może coś poszukać w configu buidcrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...