Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

swedzenie pod gipsem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, od wczoraj mam gips i tak mnie pod nim swedzi ze nie da sie spac ;// wytrzymac tez nie... ma ktos jakies spobosoby na te swezenie? wziolem przeciwbolowa i nic, a drapanie odpada bo nie da sue nic wlozyc ;/

. .

Opublikowano

Pójdź do garażu taty.

Poszukaj jakiegoś pręta albo długiego śrubokręta

Gdy już to wziołeś spróbuj zacząć sie drapać.

Może też być to długopis

Mój kolega na lekcji długopisem sie drapał ^^

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Weź kontówke i zetnij gips i z głowy.

Tera tak naprawde to tak jak inni mówią ,albo wex jakiś pasek płaski i aby był sztywny , no znajdź coś i próbuj co ci pomoże.

Opublikowano

Ja dwa tygodnie temu miałem gips na całej nodze od stopy po dupę :/ , swędziało niesamowicie , więc wziąłem pogrzebacz do kominka i nim się drapałem , jest to cięki pręt który dobrze wchodził do gipsu a najważniejsze to że był długi :D

u6pv.jpg

Opublikowano

On wam pisze ''drapanie odpada'' a wy daje ''to weź długopis'', czytajcie ze zrozumieniem. Użyj leku z żywicy akrylowej (ten odpłatny i lekki) mniej swędzi,
bo on przepuszcza więcej powietrza.

Opublikowano

o.O Gpis cie sciska?
Ja tam mialem tyle luzu ze spokojnie sie czymkoleiwk drapac moglem.
Jedyne wyjscie to jakis cieniutki ale zarazem sztywny drucik i na koncu cos skombinuj do smerania.
Zadne tabletki nie pomaga a posmarowac sie nie masz jak.

Seiran95.jpg

Opublikowano

Wyobraź sobie, że to jest ból a potem to, że jesteś najsilniejszy i zdołasz wytrzymać wszystko. Ja tak robię.

Opublikowano

@up

XDDDDDDDDDDDDDD

slawko koxu, jak grasz w nocy i ci się oczy zamykają -> WYOBRAŹ SOBIE ŻE TO BÓL , GRAJ DO RANA / WMÓW SOBIE ŻE JESTEŚ NAJSILNIEJSZY.

beka.

graphic.png

Opublikowano

Nie próbuj się drapać patykiem bo se wgrzebiesz całą wate w jedno miejsce i będzie ściskać na maxa... zrobiłem tak i tego żałowałem, rozje.bałem gips podrapałem sie i założyłem na nowo.

Opublikowano

Wytrzymaj z tydzień i będziesz miał luźniej. Kończyna mogła być spuchnięta, a później zaczną Ci maleć mięśnie.

Opublikowano

Gdy zdenjmniesz gips będziesz miał łapę zółtą ja złamałem 2 razy tą samom rękę :s

Szukam budowniczych na serwer minecrafta chętni pisać na skype : KKamil555

Opublikowano

Nic nie zrobisz, poczekaj jeszcze parę dni to nie będziesz na to zwracał uwagi, zobaczysz jaka to ulga po ściągnięciu będzie. Ja sam sobie skóre zdrapałem po ściągnięciu xD

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jeśli chodzi o "za ciasny gips" to pojechałbym do szpitala aby go zmienili albo odcieli troche przy brzegu (jesli troche dalej jest szerszy) sam musiałem udać się w tym celu bo mi o kciuka tak ocierał,że mi sie skóra zdzierała :3

A jeśli chodzi o sprawę swędzenia to zmotaj sobie sprężarkę , ja jak miałem złamaną nogę (gips od palców prawie pachwine ) to sobie psikałem właśnie sprężarką. swędzieć przestawało ,a i chłodzik był przyjemny :D

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...