Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAPOWIEDŹ - START 9 LIPIEC 13:00][1.4.6][P][S][FB][RP][WF][PvP][24/7][MMORPG][WŁASNY LAUNCHER] mcpandora.pl - Pandora

rexlu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna prezka forum jak i yt na serwer niewejde z tego powodu ze niekreca mnie takie dlugie ... questy i tp ale bardzo polecam graczom ktorzy lubia przygody !!! wystarczy prezke z yt zobaczyc i wciagnie napewno :)

+ 1 slot dla non no przesada .. mam non i tez z tego powodu niewejde ;/

60 slotow i dali 1 non hehe :) fajnie to akurat przesada jak na taki serw trzeba byc nieludzki zeby cos takiego graczom non-premium zrobic a wiekszosc minecraft to raczej non-premium

Opublikowano

Szkoda że premium, na razie nie wejdę. Serwer jest chociaż trochę podobny do rozgrywki z Metina? Bo z Minecrafta bardzo trudno zrobić grę MMORPG i dodatkowo odwzorować klimat dodatkowo na pluginach, bo ja w ogóle nie rozumiem jak można zrobić serwer o innej tematyce niż Minecraft na pluginach. Na Pandorze przynajmniej są mody i launucher. :)

Opublikowano

Można zrobić też nabór do white-listy za pomocą podań, albo przejścia przez rozmowę na TS'ie, GG lub Skype...

Opublikowano

Witajcie, na Serwerze zostały udostępnione pierwsze domki do wynajęcia.

Domki znajdują się w Stolicy (miasto obok spawna)

Ceny domków:
- Domek na 5 dni: 120 srebrników
- Duży Domek na 5 dni: 220 srebrników (domki numer: 8,13,17)

Aby wynająć domek:
- Wystarczy kliknąć na tabliczkę prawym przyciskiem oraz mieć wystarczającą ilość pieniędzy: /money
- Aby przedłużyć wynajem o kolejne 5 dni wystarczy kolejny raz kliknąć

domkijpg_nnxapeq.jpg

Administracja nie odpowiada za wszelakie straty itemów pozostawionych w skrzyniach po skończonym czasie wynajmu.

Masz Androida!? Zobacz moją grę! Serwer Minecraft MMORPG: MCpandora.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...