Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaba wydajność laptopa.

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dobrego laptopa (http://screenshooter.net/9178557/fhuhylr) ale mam wydajność pulpitu 3,2 i ogólnie zjebana ta grafika jest. Co jest nie tak? Ja się nie znam na tym, jestem prostym człowiekiem ze wsi więc proszę o pomoc. Mam nvidia Geforce GT525M. Czemu ta wydajność jest taka słaba? Lapek ma może z rok a gry jak Cube World mi się zacinają...Jedyne w co mogę grać to guild wars i cs...

Opublikowano

to syf a nie benchmark jakiejkolwiek wydajności systemu

w wynikach masz co jest najsłabszym ogniwem w kompie. skoro masz tak denny sprzęt przy dobrym procku to masz coś niezainstalowane albo system tak zasyfiony i zmulony że ledwo zipie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

najnowsze ponoć osłabiają ;f

Ponoć pytałeś o pomoc więc rób to co wskaże ci profesjonalista w tym przypadku Nikodem2212

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

najnowsze ponoć osłabiają ;f

Nic nie oslabiaja, na jednym kompie moga dzialac lepiej na 2 slabiej.

Sprawdz ! my Ci oferujemy pomoc ale czy ty zechcesz to zrobic to juz twoja sprawa.

wgl, jesli masz jakis zbedne syfy na kompie to wywal to bo zapchany dysk takze zmniejsza wydajnosc pc'ta. / lapa. ( szczegolnie lapa )

graphic.png
Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi jak czytałem Twój post że masz GT525M

TO NIE JEST GRAFIKA DO GIER TYLKO DO PRAC BIUROWYCH

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jakoś tako się da ja mam 2 kompy w tym lapka z GT420M I BF3 chodzi mi ULTRA ULTRA LOW w 25-30kl/s

Opublikowano

Jak masz menu zarządzania baterią to masz ustawiona energię na maksymalna wydajność, zrównoważony czy oszczędzanie energii? ma być na maks wydajność.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...