Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z prysznicem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas kąpieli pod prysznicem, a dokładnie w momencie gdy myję głowę występuje następujący problem. Po spłukaniu zawsze zostają jakieś tam resztki płynu i jak otworze oczy to mnie piecze co skutkuje krótkotrwałym oślepieniem. Dręczy mnie to od dawna, jak temu zapobiec? Myć głowę bez szamponu?...

Opublikowano

Nie da się bez szamponu. Jak myjesz głowę to schyl się w dół i zamykaj te oczy jak spłukujesz szampon. Potem od razu wytrzyj głowę dobrze ręcznikiem i dopiero otwieraj oczy. A i zapewne go słabo spłukujesz, albo z tyłu głowy tego w ogóle nie robisz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja zawsze jak myję głowę to głowę odchylam do tyłu. Nie lej tyle szamponu na ten łeb, pewnie masz długie włosy i coś słabo spłukujesz.

Admin Cienia
Opublikowano

Poproś mame o pomoc jak jeszcze nie potrafisz łba umyć

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Żartujesz czy co? nakładasz szampon na głowę myjesz i potem spłukujesz no chyba, że to za trudna czynność dla ciebie.

Opublikowano

Już żaden temat mnie nie zdziwi... Nakładasz szampon na głowę schylasz się w dół żeby do oczu nie leciało wycierasz ręcznikiem i po problemie.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...