Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kombinezon przeciwprzeciążeniowy

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lubie latać samolotem i się zastanawiałem na kupnem tego kombinezonu i chciałbym wiedzieć czy w ogóle coś daje .. bo jeśli jest tylko dla ozdoby to chyba szkoda wydawać kase ..

Opublikowano

No chyba jak jest przeciążenie,to spadasz powoli w dół. A ten kostium niweluje ten ścisk,ale mogę się mylić.

Opublikowano

Podobno jeśli się lata jetem czy helką coś tam daje, podobno ktoś testował że leciał cały czas w górę jetem z tym i bez tego i wyszło że była wyraźna różnica z tym kombinezonem, że lepiej było lecieć, myślę że możesz spróbować

LOL

Opublikowano

Skafander przeciwprzeciążeniowy – rodzaj odzieży chroniącej pilotów (zwykle samolotów myśliwskich) oraz pierwszych astronautów przed utratą przytomności podczas manewrowania statkiem powietrznym w wyniku działających przeciążeń.

Przeciążenie to wielokrotność sił grawitacji g działających na ciało ludzkie i przedmioty podczas przyspieszenia lub gwałtownej zmiany kierunku poruszania się. Skafander jest zaprojektowany tak, aby zapobiec odpływowi krwi z mózgu, co pozbawia ten organ tlenu i powoduje tym samym utratę świadomości.

Raczej chyba to nie jest zwyczajny mundur.

___________MPCmobile___________

maurice.bl.ee |

https://soundcloud.com/m3a3

Opublikowano

Nic ci nie daje szkoda może kiedyś coś stroje będą dawać

...

Opublikowano

Stroje oprócz fitu nic nie dają :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Ten daje coś naprawdę.

Jak wylecisz za mapę to masz to, że za ileś tam zostaniesz ukarany i zginiesz, ten kombinezon przedłuża odległość na jaką możesz wylecieć za mapę, Daje też to, ze łatwiej opanować turbulencje które powstają jak za wysoko wylecisz.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Boże, co za bzdury wygadujecie.
Ten "skafander" nic nie daje prócz wyglądu.
A te mniejsze turbulencje i większą odlegóść poza mapą... nawąchał się ktoś rumianku za dużo.

Opanować turbulencje możesz tak jak każdy - dopasować czułość myszy i nauczyć się latać.

Nauczcie się ludzie, że to jest gra play4free, to nie BF3, nie wymyślajcie jakichś pierdół wyssanych z palucha.

Strój nie daje ci żadnych dodatkowych plusów, to nie jest MMOPRG...

A ten, kto myśli inaczej, niech nie daje się oszukiwać internetom.

Opublikowano

@up

No co, rumianek jest dobry.

@top

Nie wiem czy coś daje,ale masz frajde, jak lecisz w tym stroju w jecie. Ja wiem, że stroje cię maskują,np. stroj z kreftdjur maskuje cie na dragon valley. Strój z jtiger kamuflazuje na myanmar.

Opublikowano

Boże, co za bzdury wygadujecie.

Ten "skafander" nic nie daje prócz wyglądu.

A te mniejsze turbulencje i większą odlegóść poza mapą... nawąchał się ktoś rumianku za dużo.

Opanować turbulencje możesz tak jak każdy - dopasować czułość myszy i nauczyć się latać.

Nauczcie się ludzie, że to jest gra play4free, to nie BF3, nie wymyślajcie jakichś pierdół wyssanych z palucha.

Strój nie daje ci żadnych dodatkowych plusów, to nie jest MMOPRG...

A ten, kto myśli inaczej, niech nie daje się oszukiwać internetom.

Wole wąchać rumianek, niż czytać twoje debilizmy.

Skafander coś daje, ale nie wiem co dokładnie, wiem że kask jest dobry do turbulencji etc.

Poza tym panie mądry kup sobie najstarszy pakiet szturmowca elite, czy jakoś tak i porównaj rozrzut w jakiejkolwiek broni z tym pakietem i bez.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Już lece wydawać pieniądze na grę...
"Skafander coś daje, ale nie wiem co dkoładnie" aha. haha.

"kask jest dobry dla turbulencji" - większej bzdury nie słyszałem, chyba mamy tutaj doczynienia z 13letnim bahorem -.-
Naczytałeś się opowiadań pod kołderkę i teraz wygadujesz kłamstwa i wprowadzasz ludzi w błąd przekonaniami od mamy...

Nie mam więcej do gadania, bo mnie jeszcze sprowadzisz do swojego poziomu debila. PS. nie wierz we wszystko, co czytasz i skończ pić mleczko z pod noska.

Opublikowano

Przepraszam dziadku, zapomniałem, że do 100letnich ludzi trzeba się zwracać z szacunkiem i cokolwiek nie napiszą pochwalać i lajkować dla świętego spokoju-.-

"Już lece wydawać pieniądze na grę" to po jaką piepr*loną cholerę się odzywasz, skoro nie wydałeś kasy i nie sprawdziłeś tego sam?

Ty byłeś u wróżki, że o tym wiesz?

Grałem w tę grę dłużej i więcej, niż ty przez całe swoje życie będziesz w stanie, bo sądząc po wieku niedużo ci go już zostało -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja mam ten skafander, i jedyne co z niego się przydaje to pas, bo dodaje odległość na jaka możesz wylecieć poza pole walki (sprawdzone, działa, koniec kropka.) i hełm, bo w niewielkim stopniu obniża oślepianie przez słońce (przydaje się tez przy campieniu btrką czy lavką.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...