Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mecha Kha'zix

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jako iż Kha'zix to była moja jedna tych firstowych postaci za 6300 i powiem wam, że epicko mi się nim gra (nawet jak czasami lamie), a teraz w wyprzedaży będzie do niego skin i się zastanawiam czy go kupić. Doradźcie mi,bo nie wiem wszystkiego co on zmienia i czy naprawdę warto.

Opublikowano

Jako, że Kha jest niezłym pickiem, to warto. Skin zmienia głos Kha,dźwięki spelli, dodaje nowe efekty, zmienia wygląd spelli. Dla mnie? Warto. Sam jutro go kupię :)

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Mam tego skina już od dawna, i opłaca się :) bardzo fajnie wygląda po ewolucji R

Dodatkowo cena jest żałośnie mała w promocji, gdybym go nie miał na 100% bym go kupił

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Sam go kupuję bo jest bardzo fajny. Zmieniony wygląd W super wygląda zamiast kolcy są rakiety :D Bardzo fajny skin i do tego tani.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Już po 0:00 i nie ma promocji :D CZO TEN RIOT. Ogólnie sam mam 1700 RP i czekam na tą skórkę mimo tego iż robię nim 0/11 na każdym lejnie i może skusze się na Zyre. Bierz bo dawno go nie było i potem się na niego nie doczekasz tak jak ja na promocję skórki do Varusa...

csyt2-signa.png

Opublikowano

W tym ja ;] Spoko skin, szczególnie nowe efekty ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Mam 2200 RP i mam zamiar go dziś kupić , zobacz sobie na LCS jak wyglądają świetne efekty

Opublikowano

Dzięki :) Kupuję! Tak mnie zachęciliście do kupna, że dziś kupuje :D

@UP Postaram się zobaczyć ;P

Opublikowano

Kupiłem ostatnio ten skin z pakietem. Szkoda, że jest w przecenie, bo biorąc pod uwagę, na czym mi z pakietu zależało, to z tą promocją bym mniej zapłacił. Skin jest super, efekty, dźwięki są niesamowite. Polecam tego skina, z wyewoluowanym "R" ma kozacki wygląd. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Kupiłem, zagrałem jedną runkdę i powiem jedno....EPICKI ten skin normalnie powinien być legendarny xD:D

Najlepsze są animacje i wygląd po ewolucji :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...