Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ping

rambow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakupiłem właśnie nowego laptopa z windowsem 8 i mam mały problem.(Internet 10mb/s)

Gdy gram w kombata mam 3 kreski a za chwile 1 , jakby mi neta odłączało i włączało.

Przed tem ( internet 6 mb/s) i nie było problemu.

Nawet na skype mam takie lagi.

Czym to może być spowodowane.

Jeśli ktoś zamierza pomóc proszę sie rozpisać.

Opublikowano

Od paru dni też mam takie problemy.. Wcześniej takiego czegoś nie miałem ;\ . Mam net 4 mb i dopiero od paru dni mam takie problemy a gram już jakieś 3 lata..

Mam internet "radiówkę" do kompa na Kabel a na całą chatę mam wifi.. Nie wiem co może być nie tak już nawet z pretensjami dzwoniłem do dostawcy neta..

2wqa07c.jpg[center/]
Opublikowano

Tak mam wi-fi

Twoje lagi, to wina wi fi. Po prostu już tak jest, że internet ciągnięty przez wi fi, mobilny, radiowy działa gorzej niż zwykły kablowy.

9368_gold.png

Opublikowano

Ale przedtem działało tylko jak kupiłem nowego laptopa to tak laguje dziwnie.

Na starym 0 problemu w pingiem

Opublikowano

Normalnie koło 50, ale co jakiś czas mam 1 kreske tak jakby neta odcięło.

Nie mam lagów , że się nie umię ruszać tylko tak jakby neta odłączono i włączono.

Opublikowano

Sproboj podpiac kablem do routera, tez mam router i wifi w calym domu ale stacjonarnego gdzie mam combata musialem podpiac kablem bo tez mnie lagowalo po podpieciu kabla zapiernicza z 4 kresek wogole nie spada

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...