Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

omenoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem że gra mi się buguje np:. mam cały czas ''please wait'' a dźwięk słychać gdy minimalzuje i odminimalizuje i działa ale wtedy jak już uruchomię to mam wszędzie mgłę i nie widzę nic od siebie na 2 cm...

Opublikowano

no to powiem ci ze u mnie na xp ,2gb ramu i AMD radeon HD 6670 i na dual 2.00 GHz działa . Może masz złą albo wadliwą wersje gry?

@Edit

Zakrualizuj sterowniki do karty graficznej ,i directa.

Opublikowano

Mam zaktualizowane sterowniki jakieś 5 dni temu aktualizowałem.
Edit: Teraz sprawdzałem i mam wszytko aktualne (directa, sterowniki karty i Jave)

Opublikowano

Dalej nie pomogło :/ No trudno poczekam widzę że nie tylko ja mam taki problem to może jakiś patch na to wyjdzie.

Opublikowano

Nie polecam aktualizować sterowników przez to jest 99% błędów u Nvidii, pewny użytkownik miał ten sam problem i gigantyczne lagi i przez to nie mógł grać, wgrał stare sterowniki i wszystko grało. Spróbuj ściągnąć Geforce experience.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@up

To co wysłałeś działa dzięki ;) Tylko że teraz FPS spadaja strasznie ale i tak wielkie dzięki.

Edit: wie ktoś co poradzić na te fpsy male?

Opublikowano

w folderze gry powinienes mieć plik options otwóż go w notatniku i tam będziesz miał renderDistance i ustaw na 5 mi pomogło.

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...