Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SS'y czyli znajdowanie cheaterów!

MarceloSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TuT dla gracza:

Więc tak admin pewnie pisze do ciebie:

(Twój nick) prosimy o ss'y! Logniesz ban! Zapraszamy Ts3 ip ... albo skype ...

Jeśli masz cheaty to najlepiej od razu się przyznać, łagodniej rozpatrzą sprawę.

Trzeba zrobić poszczególnie ss'y (pod żadnym pozorem nie logaj!):

-Zwykłego ekranu:

2013-07-08-22-07-08.jpg

-Opcji:

2013-07-08-22-06-55.jpg

-Ustawień przycisków

2013-07-08-22-07-01.jpg

Najlepiej robić ss'y razem ze skinem administratora albo napisami jego na chacie.

SS'y najlepiej wrzucić na stronę:

http://pokazywarka.pl/ 

(To nie jest reklama!)

I skopiować link, który będzie wyglądał mniej więcej tak:

http://pokazywarka.pl/67z69s/

TuT dla admina:

Więc chyba wiadomo co po pierwsze, piszesz (tylko pamiętaj w jednym zdaniu!):

(Nick podejrzanego gracza) prosimy o ss'y! Logniesz ban! Zapraszamy Ts3 ip ... albo skype ...

Jeśli napiszesz najpierw prosimy o ss'y on lognie szybko i poźniej logniesz ban to nic nie możesz zrobić bo jeszcze nic mu nie zakazałeś ;(

Prosisz o ss'y najlepiej razem z twoim skinem i twoim nickiem nad i z twoim napisem na chacie ;)

Które ss'y: Pokazane wyżej

Jeśli zauważysz np. radar to banujesz albo nodusa-banujesz, weepcrafta-banujesz i inne śmieci/wspomagacze banujesz to wiadomo. Prawidłowe ss'y są pokazane wyżej w poradniku dla gracza.

Jak chcecie wygląd nie prawidłowych ss'ów pisać!

Pamiętaj! Jak używasz wspomagaczy obrażasz siebie, robisz z siebie kozaka a tak naprawdę nic nie umiesz!

Grając uczciwie zapewniasz dobrą zabawę i miłą atmosferę wokół twojego otoczenia ;)

Wrazie błędów pisać!

Opublikowano

Ja jak mi tak kazali to ja zmieniłem ss'y i mi bana nie dali ;]

Na tym łatwiej oszukać niż sobie myślicie. Sposób ten jest bardzo zawodny.

Chcecie podmienić ss'y? Ale admin będzię prosił o ss'y z jego skinem i z jego rzeczami napisanymi na chacie, jak zrobię wkrótce dla admina TuT to zobaczycie, że nie jest tak łatwo ;)

Opublikowano

Najlepiej to jest gdy serwer posiada odpowiednie pluginy takie jak np core protect. Wtedy administracja jest w stanie sprawdzić wszystko przy odrobinie chęci i nie potrzebne są żadne SS'y, z którymi różnie bywa

Opublikowano

Ja bym sobie zainstalował drugiego MC Czystego. (np. MultiMC) Powiedział że może mi MC się zcrashować bo Lagi neta mam, wyszedłbym wszedł na Czystym MC zrobił SS i po sprawie :P

Tutaj Gracze muszą dawać SS a np. na CS 1.6/NE na Serwerach SS robią się Automatycznie :)

Opublikowano

Ja bym sobie zainstalował drugiego MC Czystego. (np. MultiMC) Powiedział że może mi MC się zcrashować bo Lagi neta mam, wyszedłbym wszedł na Czystym MC zrobił SS i po sprawie :P

Tutaj Gracze muszą dawać SS a np. na CS 1.6/NE na Serwerach SS robią się Automatycznie :)

Tak ale jak ktoś dostanie crasha ma problem ;) Lognął to lognął to ma bana.

A co do ss'ow w cs 1.6 to racja mogli to samo zrobić w mc no ale cóż ;/

Opublikowano

Pamiętaj! Jak używasz wspomagaczy obrażasz siebie, robisz z siebie kozaka a tak naprawdę nic nie umiesz!

Grając uczciwie zapewniasz dobrą zabawę i miłą atmosferę wokół twojego otoczenia ;)

Takie teksty na forum o cheatach (FacePalm).

Opublikowano

@UP

Idea forum dla cheaterów chyba już dawno zanikła...

Ktoś szuka cheatu na np BO2 80% ludzi powie Ci że nawet nie warto bo banują...

Oglądasz pluginy na serwer: AntiCheat..

Oglądasz autorskie pluginu użytkowników MPC AntiCheat+OtherDrops, czyli 2 pluginy zwalczające cheaterów >_<

Co do poradnika, świetny :D Mógłbyś jeszcze dać może minifilmik albo więcej ss'ów jak wygląda taka akcja sprawdzania cheater-a ;]

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

@up

Dzięki

Masz racje z tą ideą.

A tak w ogóle dzięki za podsunięcie pomysłu z filmikiem bo nie myślałem o tym ;)

Wkrótce zostanie wprowadzony filmik ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...