Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jak zablokować bicie koni/zwierząt w WorldGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się jeszcze zablokować bicia koników.

No to daj mi proszę flag na blokowanie zabijania zwierząt i mobów :)

10868302_191445524359374_550385651884749

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam tego i wiem ze sie to da! Widziałem na innym serwie prosze o pomoc!

Za pomoca /rg flag

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Proszę administracje o odjecie paru punktów ostrzezeń

Opublikowano

Da się to zrobić skryptem proszę:

on damage of horse, or cow, or pig, or sheep, or chicken, or ocelot, or mooshroom:

attacker is a player

cancel event

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czesc kolego!

Powiem tak...

kolledzy wyzej wprowadzaja Cie w blad, poniewaz w Skript nie da sie czegos takiego ustawic.

Jedynie moglby Ci pomoc plugin, aczkolwiek ja Ci niestety nie pomoge, poniewaz dopiero sie ucze :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Czesc kolego!

Powiem tak...

kolledzy wyzej wprowadzaja Cie w blad, poniewaz w Skript nie da sie czegos takiego ustawic.

Jedynie moglby Ci pomoc plugin, aczkolwiek ja Ci niestety nie pomoge, poniewaz dopiero sie ucze :)

PIERD**OLISZ GŁUPOTY NOOBKU :)    (do Moderatora Forum... Nie Dawaj WARNA Za słowo NOOB bo nie ma za co...)

Da Się... Plugin ? Tylko zeżre więcej ramu a gówno zrobi...

Koledzy wyżej dobrze ci podali skrypty... :)

Skrypty mogą nie działaś jeśli są złe ale da się to zrobić w skrptach...

Jest na takie coś Flaga o ile się nie myle z damage związana ale nie jestme pewny w tym WG od 1.5

Opublikowano

@Up

Skoro PIE****E glupoty, napisz autorowi tego tematu takowy "Skript".

Jak to plugin nie zrobi tego co Skript?!

Naisz mi w tym PLUGINIE (Skript), takie cos jak PlotMe, Survival Games, Hunger games map generator, Hide and Seek, MineZ, Gta diamond (czy jakos tak), WorldGuard, WorldEdit, VoxelSniper.... I ty smiesz twierdzic, ze zwykly pkugin lub dodatek do WG, nie zalatwi sprawy?

Gdybym mogl to bym Cie pobil, bo przez Ciebie glowa mnie rozbolala....

Jak mi napiszesz w Skripcie to co wymienilem wyzej to Ci ferrari kupie....

A za to, ze okresliles moj post pi*******iem, masz tutaj wzmianke o Skrip panie zajebisty "Skrypciarzu":

SKRIPT nie jest wcale lepszy od jakiegokolwiek pluginu, a dlaczego? BO SAM JEST KU**A PLUGINEM!!!

Wytlumacz mi jak plugi moze zzerac wiecej RAM'u niz dokladnie taki sam plugin?

Autor Skripta, po prostu tak jakby przekompilowal klasy, zachowania itd na jezyk zrozumialy dla dzieci i imbecyli....

Nie przewidzial chyba tego, ze te wasze wszystkie pliczki w tych calych waszych "Skryptach", moga spowldowa tyle bledow i tyle naduzycia RAM'u. Ze glowa boli...

Nawet sam Notch okreslil, ze Skript to naprawde fajny PLUGIN, ale nie wypali to gdyz jest on bardziej "bugliwy" i nigdy nie bedzie dorownywal czemus takiemu jak JAVA...

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Up

Naisz mi w tym PLUGINIE (Skript), takie cos jak PlotMe, Survival Games, Hunger games map generator, Hide and Seek, MineZ, Gta diamond (czy jakos tak), WorldGuard, WorldEdit, VoxelSniper.... I ty smiesz twierdzic, ze zwykly pkugin lub dodatek do WG, nie zalatwi sprawy?

A za to, ze okresliles moj post pi*******iem, masz tutaj wzmianke o Skrip panie zajebisty "Skrypciarzu":

SKRIPT nie jest wcale lepszy od jakiegokolwiek pluginu, a dlaczego? BO SAM JEST KU**A PLUGINEM!!!

Autor Skripta, po prostu tak jakby przekompilowal klasy, zachowania itd na jezyk zrozumialy dla dzieci i imbecyli....

Nie przewidzial chyba tego, ze te wasze wszystkie pliczki w tych calych waszych "Skryptach", moga spowldowa tyle bledow i tyle naduzycia RAM'u. Ze glowa boli...

Nawet sam Notch okreslil, ze Skript to naprawde fajny PLUGIN, ale nie wypali to gdyz jest on bardziej "bugliwy" i nigdy nie bedzie dorownywal czemus takiemu jak JAVA...

Rozjebales mnie xD. Po co instalować jakieś pluginy na nie bicie koni skoro może wgrać skrypt i po robocie. A skript plugin przyda się także do innych rzeczy.

Proszę tak na przyszłość, nie wypowiadaj się w tematach w których nie masz bladego pojęcia o co biega i jak pomóc.

sygnaturka2.png

Opublikowano

@Up

Masz rację skript to gunwo, logika skript sam w sobie zżera ram + jeszcze działania skryptów ... 

Opublikowano

@Upup

Nie znam sie?

Wiem, troszeczkę mnie ponioslo, po tym jak przeczytalem jego post.

Ale o ile panie biegly, ja ske nie znam, to ty chyba juz wogole...

Autor tematu, prosil o sposob nq zablokowqanoe bicia tych zwierzat, na cuboidzie...

Jezeli zrobisz nowa flage do WorldGuarda w Skripcie i nie bedzie bugowac, to tak jak StSzerAlenowi kupe Ci ferrari.

W pluginie da sie to zrobic prawie bez wielkin przeszkod(Ja bym nad tym akurat musial posiedziec, bo malo umiem, ale np Karolina_666 zalatwila by sprawę praktycznie od razu, kompromitujac tych wsszystkich, którzy. Wypowiedzieli sie tutaj za "Skript" i przy okaJi nazwali mnie NOOBEM)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Upup

Nie znam sie?

Autor tematu, prosil o sposob nq zablokowqanoe bicia tych zwierzat, na cuboidzie...

Jezeli zrobisz nowa flage do WorldGuarda w Skripcie i nie bedzie bugowac, to tak jak StSzerAlenowi kupe Ci ferrari.

W pluginie da sie to zrobic prawie bez wielkin przeszkod(Ja bym nad tym akurat musial posiedziec, bo malo umiem, ale np Karolina_666 zalatwila by sprawę praktycznie od razu, kompromitujac tych wsszystkich, którzy. Wypowiedzieli sie tutaj za "Skript" i przy okaJi nazwali mnie NOOBEM)

Serwery mam dłużej niż ty żyjesz. W skrypcie da się zrobić tak jak chce autor tematu.

Region is "region"

Wiec nie wypowiadaj się w tematach w których nie pomozesz

sygnaturka2.png

Opublikowano

@Upup

Nie znam sie?

Ty aż taki pusty jesteś ? TAKIEJ FLAGI W VERSJI WORLD GUARDA OD 1.5.2 do 1.7.4 + NIE MA...

SKRYPT DA SIĘ NAPISAĆ... MOZE I JA NIE POTRAFIĘ ALE SIĘ DA BO MÓJ KUMEPEL SOBIE PISAŁ NA WYBRANE MOBY...

W SKRYPCIE DA SIĘ ZRBIĆ NOWĄ KOMENDĘ WORLD GUARDA TAK SAMO JAK I DO INNYCH PLUGINOW...   Jak @up napisał Regin to Region...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...