Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kv-1 czy Kv-2

kojot55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem.

Kv-1 gra mi sie średnio a właściwie słabo .

I mam pytanie czy kv-2 z trolem 152mm zarabia podobnie ? (Kv-1 za średnią bitwe zarabiam 10k)

Opublikowano

to lepiej sobie kup T-150 bardziej polecam ale KV-1 jest do nie zastąpienia moim zdaniem

kv-2 z działem 152mm nie zabardzo nie polecam duzy dmg ale mała penetracja jak sie nie przebijesz to walniesz max za 100-150 i długo przeładowuje

Opublikowano

Up to że długo przeładowuje to mi nie przeszkadza . Grałem już z trolem 122mm jak i 122 od kv 1s i Is . Chodzi mi o czołg do zabawy jak i o money makera :)

Opublikowano

do zabawy to polecam kv-2 ale powtarzam ma małą penetracje ale jak walniesz komus w bok czołgu to nie ma go na hita :)

Opublikowano

Ale z kv-2 można dojść do t-150 jego też kupie i odblokuje sobie kv-3 :) 13k expa na kv-2 to malutko :P

Opublikowano

dla zabawy polecam kv-2, używaj oczywiście pocisków burzących (mniejsza penetracja ale całkowity brak rykoszetu) 152mm to jedyne słuszne działo, i ten respekt- nawet VIII tiery cofają gdy wyłania się troll,nie zapomnij że to czołg suport, pomagasz z drugiej lini

dla kasy polecam zostawić kv-1 jest to jeden z lepszych mm (nie licząc premium)

3912274470.png

Opublikowano

Lepiej oczywiście się zarabia KW-1, gdyż jak chybisz na pewno stracisz mniej niż KW-2 ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

to lepiej sobie kup T-150 bardziej polecam ale KV-1 jest do nie zastąpienia moim zdaniem

kv-2 z działem 152mm nie zabardzo nie polecam duzy dmg ale mała penetracja jak sie nie przebijesz to walniesz max za 100-150 i długo przeładowuje

Tak tak IS-8 z tyłu walniesz za 1000 hp NAJLEPSZY 6 tier np KW-1S masz na hita KW-2 polecam bardzo

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

ja zawsze minimum 350 dmg jak komuś w przod pakuje miałem ;) trudno jest za 100-150 a nawet 250 walnac ; /

Opublikowano

Z tego co słyszałem to panterka jest na 1 strzał ;) Oczywiście jeżeli przebije a jak z zarobkami ma ktoś ten czołg i mógłby podac róznice miedzy nim a kv -1 .(Na is zarobiłem kv-1s wiec myśle że zarobek kv-2 będzie dośc dobry. Co o tym myślicie ? )

Opublikowano

Czym i gdzie ty kuźwa strzelasz !?

Opublikowano

Pantherka nie jest na strzała chyba, że podpalisz ale niezła frajda jest jak podbijasz do takiego SuperPershinga od tylu, który jest zajęty walką z Twoim sojusznikiem i bach i wchodzi Ci za 1k + :D

Opublikowano

Kv-2 polecam :)

85464364224684688545.png

Grafik | Motocyklista | Metinowiec | Gracz League Of Legends | Skazaniec Skilla

Powyższe słowa opisują moją osobę B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...