Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Assassin Creed 5 i 6

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak według was będzie wygladać assassin creed 5 i 6 . Teraz są piraci z karaibów :P a potem ? 2 wojna światowa czy co ?

Opublikowano

Więc tak, mam pewne przypuszczenia:

Obecnie nieznany bohater 6 części jest posłem PIS'u. Ich głównym wrogiem jest Donald Tusk. Bohater ma na celu zlikwidowanie go. Nie udaje mu się to, tusk zabija jego rodzinę i nasz bohater, który nie jest w stanie go pokonać w obecnym stanie udaje się do niemiec, aby pracować w burdelu. Zarabia na szkolenie w WORA ( Wojewódzkiego ośrodku ruchu assasynów ), lecz za 1 razem nie zdaje. Po czym dostaje questa od miłego pana, który polega na przemycie alkoholu etylowego z rosji. Bohater po wielu misjach w końcu zdaje test na kartę assasyna klasy B+ i idzie rozprawić się z bossem. Niestety Tusk znalazł jabłko edenu, podczas gdy nasz "ezio" dawał dupy. Na pomoc ruszają bracia Kaczyńscy ( sorry, tylko 1 brat. Ten drugi poleciał na kolonie do smoleńska ) i kilku posłów-assasynów z PIS'u.Tusk zmienia się w gigant premiera i napierdala aoe skillami. Gra kończy się gdy Donald upuszcza jabłko, obrywając hiper-super-ukryte-tajne oszcze w w nerki. Po tym dochodzi dlc za 49 euro polegające na tym, co by było gdyby Jarosław K. był premierem.

Pjona

graphic.png

Opublikowano

2 kolejne części nie będą sięgały w przyszłość, będzie to nadal okres średniowiecza. Możliwe że będą badane dalsze gałęzie Ezia.

@Dami90x Być może się mylę, ale wydaje mi się, że trylogia Ezio dzieje się w czasach renesansu, a nie w średniowieczu.

Chodzi o przodków tej rodziny z wcześniejszych czasów.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Dami90x Być może się mylę, ale wydaje mi się, że trylogia Ezio dzieje się w czasach renesansu, a nie w średniowieczu.

The bass, the rock, the mic, the treble!
I like my coffee black just like my metal!

Opublikowano

I to jest doskonały pomysł, albo gra o początkach klanu asasynów.

The bass, the rock, the mic, the treble!
I like my coffee black just like my metal!

Opublikowano

up i 2x up ale kazda kolejna czesc mowi o przyszlosci :)

top: na pewno bedzie pro grafa i bedzie sie skakac po domach :) a o fabule sie przekonamy w przyszlosci o ile 4 nie bedzie ostatnia czescia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Assassin`s Creed 5

Gramy kobietą , jesteśmy zwykłymi tubylcami , zauważamy wielki budynek (Masjaf) nie wiadomo co to jest , wchodzimy do niego . Zauważamy templariuszy badających te miejsca , kobieta zauważa ostrze , oraz assassynów którzy chcą skoczyć na templariuszy lecz krzyczy do templariuszy aby uważali bo skaczą (ona nie wie nic o templariuszach i assassynach) skoczyli asasynowie na temlariuszy , i podeszli do kobiety wbili jej ostrze w brzuch ... (bym mógł pisać ksiązkę ale to mpc forum) kobieta powstała ranna i poszła dalej i dalej mi się nie chce pisać Amen.

40k5thC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...