Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielka prośba do wszystkich użytkowników! (MOJANG)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam do Was wielką prośbę. Jak już wiecie lub nie wiecie Dinnerbone dał dupy i od wersji 1.6.1 nie działa serwerowy texture-pack, ani resource-pack.

Jeżeli ktoś ma konto w supporcie MOJANG (jak nie, to może założyć:)) niech zagłosuje:

https://mojang.atlassian.net/browse/MC-18569

dwig.jpg

Dzięki temu błąd zostanie szybciej naprawiony. Tak więc połączmy siły i do dzieła. :P

Opublikowano

Myślisz że jesteś bonzo? To ja jestem bonzo i zhackuje ci płyte główną ;_;..

Raport wysłany, ciekawa inicjatywa, btw. ten błąd w 1.6.2 nie naprawiony jest?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ten błąd w 1.6.2 nie naprawiony jest?

Właśnie każdy się spodziewał naprawy tego w 1.6.2, a tu nic... Trochę daremnie to wygląda z ich strony, ponieważ jest to na tyle poważne, że powinni to zrobić przed wprowadzeniem 1.6.1.

Opublikowano

:D neveria ciut cierpi z tego powodu :D bo ona z texturepacka leci :D ale mniejsza głos oddany ;d ps. a bukkit 1.6.2 już jest?

Tak jak wiele innych serwerów. :P Bukkit'a 1.6.2 jeszcze nie ma, ale to i tak jest wina clienta, a nie silnika.

Opublikowano

:D neveria ciut cierpi z tego powodu :D bo ona z texturepacka leci :D ale mniejsza głos oddany ;d ps. a bukkit 1.6.2 już jest?

A BUKKIT 1.6.2 JUZ JEST ?

Tak jest :}

Tylko trzeba miec hosting :}

Napisz na pw to ci wysle

Znawca
Opublikowano

Ja nie mogę... -,-

Ktoś z Mojangu napisał na Twitterze, że automatycznie ściąganie resourcepacków zostanie dodane w późniejszej aktualizacji (np. 1.6.3) ponieważ jest to trudna sprawa więc uzbrój się w cierpliwość.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...