Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko i skutecznie zarabiać IGC?

Astened

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz FRLP bota lub jeździj ucieczko dróżynowe,najlepiej High Stakes i dokup mnożnik gotówki za 500SB.

staram się grać bez własnego wkładu z kieszeni

a

Pobierz FRLP bota lub jeździj ucieczko dróżynowe,najlepiej High Stakes i dokup mnożnik gotówki za 500SB.

a oprucz bota i pościgów jest jeszcze jakiś skuteczny sposób ? ;D

Opublikowano

Bot jest hmm można powiedzieć "legalny" :D A jeśli nie chcesz go używać to jak masz młodszego brata, kuzyna itp. To daj komuś grać na parę godzin żeby tylko robił wyścigi, dragi, pościgi.

Opublikowano

Bot jest hmm można powiedzieć "legalny" :D A jeśli nie chcesz go używać to jak masz młodszego brata, kuzyna itp. To daj komuś grać na parę godzin żeby tylko robił wyścigi, dragi, pościgi.

Gram na bocie co robi pościgi dla jednego graca trwa około 13 sekund i za jeden otrzymuje 1.5k co daje w godzine około 150/200 tyś IGc to malo ;P

Opublikowano

Gram na bocie co robi pościgi dla jednego graca trwa około 13 sekund i za jeden otrzymuje 1.5k co daje w godzine około 150/200 tyś IGc to malo ;P

flpr bot nabija 3mil na godzine

93988298266825447943.png

Opublikowano

Jaki bot ? że w 7minut nabijasz kilka KK ?

Ja gram na takim co 1 wyścig robi w 1 sekundę :O I w 7 min mam parę kk.

flpr bot nabija 3mil na godzine

możesz podać link do tego bota ?

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/964267-090613-flpr-bot-v-02/#

okey bot działa ale sam musze klikać "następny" gdy się pościg skończy o co chodzi ?

Opublikowano

Na mnożniku to masz kasy w pyte xD Wiem po sobie w 1 dzień to spokojnie kupiłem all auta klasy A i teraz mam full kasy, także z kasą nawet nie wiem co mam robić :DOczywiście dzięki FLPR :D

Opublikowano

Powiem tak - Dzisiaj zrobiłem kierowcę od samego 0. Kupiłem tylko Mnożnik Gotówki [za 500SB, które dostaje się za darmo], i z jednej jazdy mam gdzieś 15k. [Oczywiście BOT]

v3XaD3F.jpg
Jestem Fifi :364_pineapple:

• 1 rok później...
Opublikowano

Hej, już dość długo czasu minęło a nie chcę robić nowego tematu. Czy ten bot nie strzela banów? Wyżej czytałem że jest "legalny" ale ciężko mi w to uwierzyć. Nie chcę stracić mojego konta z super autkami. :)  Proszę o szybką odp.

Opublikowano

Aktualnie jedynym bezpiecznym botem na kasę jest TEBot v23.

Niestety bądź stety, wykonuje on ucieczki w takim czasie, w jakim wykona pierwszą ucieczkę gracz.

Dzięki temu ryzyko bana zostało ograniczone do minimum

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...