Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pochodzenie postaci.

H@RDKOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem kolega zaczął grać w Neverwinter i wybrał inne pochodzenie niż ja. Gdy jesteśmy w tym samym miejscu nie widzimy się. Czy da się coś zrobić żebyśmy mogli grać razem? Z góry dziekuję i pozdrawiam!

Serwer: Dragon

Nick: Idiota B)

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

Witam. Mam problem kolega zaczął grać w Neverwinter i wybrał inne pochodzenie niż ja. Gdy jesteśmy w tym samym miejscu nie widzimy się. Czy da się coś zrobić żebyśmy mogli grać razem? Z góry dziekuję i pozdrawiam!

Jesteście w tych samych miejscach, ale na innych kanałach. Przy minimapie jest taki kamyk, klikacie w niego i wybieracie z listy shard na którym chcecie grać.

Opublikowano

Prawdopodobnie jesteś na innym kanale niż on , możesz nacisnąć M i tam na dole mapy są Instancje i tam mówisz koledze na jakim Kanale jesteś (Ten z głową, musisz / możesz przesuwać do dołu) lub szybciej nacisnąć ALT i tam przy mini-mapie (Prawy - górny róg) szukasz kamienia i naciskasz go (Powinien być ten sam interfejs co po naciśnięciu M :)

Jeżeli pomogłem to daj like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...