Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na innowacyjny serwer, potrzebny drugi HA.

ichu584

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jestem zainteresowany założeniem serwera Minecraft. Chciałbym żeby serwer był inny niż inne. Nie jakieś tam Survival czy Survival + Gildie, Freebuild bo tego jest pełno i większość już tym za przeproszeniem defekuje :). Jakiś czas temu był jeden ciekawy serwer pewnego youtubera, serwer Prison. Chodziło tam o wykopywanie surowców w specjalnych, przeznaczonych do tego kopalniach i zabijaniu się nawzajem na ulicach miast. Gdy uzyskało się odpowiednio dużo pieniążków można było przejść do kolejnej strefy gdzie można wydobywać lepsze surowce i wynajmować lepsze kwatery. Jednym słowem więzienie. Moim zdaniem coś takiego jest właśnie potrzebne.
Tylko, że jest problem. Jeśli pokaże się taki serwer, pewnie będzie popularny i będzie potrzeba dużo slotów. Na tamtym było 300 slotów. A żeby opłacić taki serwer to może być problem, nieprawdaż? ;)

Gdyby ktoś się zdecydował pracować ze mną nad tym projektem, możemy rozłożyć pracę. Ja mogę robić na przykład mapę oraz zająć się organizacją odpowiednich pluginów (już wiem mniej-więcej jakie są potrzebne).

Tak więc, jeśli ktoś byłby gotów współpracować (być równouprawnionym HA oczywiście) proszę pisać poniżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...