Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nic wielkiego

mUsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, może i dla was nic wielkiego ale dla mnie już coś, zaczynam co kolwiek grać. :) Nie hejtuj, że normal :P

1zUzJle.png

@Down Jak na razie 21 :P

Opublikowano

Ponad godzinę grałeś i 44 farmy?

hahahahaha

Nie ma się czym chwalić, bo tu jest aż wstyd

dobra panie P R O

ciekawe ile Ty miałeś cs-ów zaczynając grać w tą gre (tak 21 lv to początek , nie ma mowy o zaawansowanej grze).

Mała rada jak grasz jaxem to np po hextechu, bork-u polecam Ci jakiś item pod defa , np mając aartoxa,xina itp kup randuina , jax sieje pogrom 1vs1 jak również daje sb rade w tf-ach. Aby być żywotny przyda mu sie troszeczke hp .

mając jakiegoś ap typy vlad , teemo , przyda ci sie Mr kup np maltoriusa.

Lecisz troche za bardzo w dmg , przyda mu sie troszeczke defa :>

Powodzenia :)

Opublikowano

Faktycznie nic wielkiego ... brak farmy ...

ale najbardziej rozpierdolilo mnie Marzenie na Ance ...

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Ja tam na jaxie skladam tabi blade of the ruined king potem guinsmo warmog guardian whits end ale kazdy ma swoj build moze wyprobuje Twoj

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Ponad godzinę grałeś i 44 farmy?

hahahahaha

Nie ma się czym chwalić, bo tu jest aż wstyd

Ja jebie, koles, wkurwiasz mnie i nie tylko. Nie dodajesz od siebie zadnych pozytywnych postow, same hejty. Prosze ja ciebie, o wrzucenie filmiku/screena z twoich pieciu ostatnich walk, albo podaj swoj nick. Jestem ciekawy, czy w chociaz jednym meczu, miales wiecej killi niz dedow. Moze on nie jest takim samolubem i egoista, ze nie pomaga swojemu teamowi dojsc do zwysciestwa jak Ty, tylko uczestniczy w tf`ach albo ratuj dupsko innym, jak jest, nie wiem, ale skoncz juz z tymi swoimi zalosnymi postami (a raczej hejtami) na tym forum, bo twoje zjebane posty i tak sie juz nie licza, kazdy ma wyjebane co sadzisz o grze innych.

Co do tematu, jak na Jax`a moze byc, choc na 21lvlu spodziewalbym sie lepszych statow, choc jakby nie patrzec, sam lepszych poczatkow nie mialem.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...