Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bład przy instalowaniu patcha 3.2.0. do 3.3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z instalacją patcha 3.2.0 do 3.3.0. Również uruchamiałem jako administrator, i jak dochodzi do 3% wyskakuje to:

The update could not be applied.
Blizzard Updater was unable to read the file "C:\Program Files\World of Warcraft\Data\enUS\backup-enUS.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "msvcr80.dll", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

Proszę o pomoc, bo juz naprawdęnie wiem co robic??

Opublikowano

Widzę, że bardzo często pojawiają się problemy dotyczące tego patcha.

Jeżeli nie pomoże sposób który przedstawił Ci kolega wyżej to polecam Ci pobrać gotowego wow'a z patchami do 3.3.5a. Możesz go znaleźć na stronie serwera sunwell.

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...