Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym założyć serwer metin2 dedyka. I chcę sie dowiedzieć o co chodzi z serwerowniami co te serwery utrzymują. Może ktoś mi to wytłumaczyć? I potem jak pozyskiwać pieniądze za item-shop.Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Serverownia to firma, która kupuje Ci maszyna(dedyka) i tka jakby zatrudnia Cię jako pracownika, ty tworzysz ten server a serverownia daje Ci wytyczne typu typ servera max lvl itp. oraz ustala wynagrodzenie każdego kto przy serverze pracował, jeśli nie bierze całej kasy dla siebie.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Serwerownia to tak jakby drugi komputer twój, drugi dysk na którym pracujesz i na którym będziesz trzymał swój serwer, zazwyczaj 'te komputer', 'serwery' mają wytrzymałość większą niż twój komputer i są możliwe dla każdego.

Czerpiesz kasę z IS, na którym ustawiasz wybrane przedmioty za odpowiedną kwotę monet jakiś, a monety wykupujesz za realną kasę.

Opublikowano

A orientuje się ktoś jaki jest dobry dedyk z zabezpieczeniami na ataki ddos? I ile taki dedyk może kosztować np mogę wykupić dedyka za 300zł na miesiać i pózniej powiększysć jakość usług na 500 ZŁ /msc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...