Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy paczka jutro dojdzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie lepiej było po to pojechać? :O

Tak raczej Ci przyślą tą paczkę jutro :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Nawet 20km ruszyc dupy się nie chce w taką piękną pogode, rower pod dupe i zapierniczasz. Ja bym pojechał te 20km.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Weteran
Opublikowano

Może gościu zamówił lodówke i raczej na rower by ją nie załadował? Skoro zamówił, to miał powód :)
A jaka to firma dostawcza?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

To nie lepiej było po to pojechać? :O

Tak raczej Ci przyślą tą paczkę jutro :)

Jak ? Bus 4zł w tą i w tą ale,ten MONITOR bym miał na plecach 27''? :D Rower też odpada. xD

A autem wyjdzie drożej niż 15 zł za przesyłkę :)

@up Siódemka.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Aha, boska siódemka. Najgorsza firma kurierska jaka jest. Z ich możliwościami ta paczka może iść do 2 dni .

9368_gold.png

Opublikowano

Jak ? Bus 4zł w tą i w tą ale,ten MONITOR bym miał na plecach 27''? :D Rower też odpada. xD

A autem wyjdzie drożej niż 15 zł za przesyłkę :)

@up Siódemka.

Pojebao Cie ? Siódemka ?

Bierze sie DHL ...

Mi z nad morza ( Kołobrzeg ) w góry ( Zawoja ) przesyłka szła 17 godzin firma DHL

u6pv.jpg

Opublikowano

Przecież nie ja wybierałem firmę i nie musisz mnie obrażać,korci mnie żeby Cię reportnąć. :D

Wybrałem Kuriera,on tylko napisał że nadał siódemką,przecież mu jaj za to nie wyrwę...

Ziom, kolejnym razem piszesz do kolesia, że nie chcesz siódemką, tylko innym kurierem. Oni tak martwią się o przesyłkę, że to głowa mała. 2 razy dzięki ich transportowaniu mojej przesyłki musiałem odsyłać do serwisu. Dopiero za 3 jak przesyłkę przywiozła mi pani z DHL byłem zadowolony, bo sprzęt działał.

Kolejnym razem uważaj na nich. Lepsze była jak mojemu koledze paczkę zostawili przed domem w zimę. A co tam, że to laptop. Co mu zrobi 30 cm śniegu...

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ma mowy żeby jutro doszło. Paczka będzie przechodziła z poczty do poczty i dużo czasu spędzi w sortowni (chyba że mieszkasz na totalnym zadupiu to może będzie szansa)

A jak to jest coś cennego (elektronika) to współczuję bo 7`ka jest do dupy

Opublikowano

Kurna ludzie czemu mnie straszycie ? Omuś to znaczy że Tobie spierdolili przesyłkę,może jakiś gość debil był,nie wiem co to nie znaczy że od razu trzeba ich skreślić.

Np tutaj są opinie no i proszę czytajcie :D

http://www.opineo.pl/opinie/siodemka-com

Zresztą zobaczymy dziś albo jutro,to wam napiszę.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Stary, jeżeli tak bardzo zależy Ci na paczce to napisz/zadzwoń do gościa, że przyjedziesz po paczkę albo poproś o szybki dowóz za opłatą, unikniesz zmartwień i dręczących myśli "to dzisiaj ?", "a może samochód jechał z moją paczką i miał wypadek i nie będę miał dzisiaj "...

Opublikowano

Zamówiłem paczkę w sobotę rano, ponoć była wysłana, kurier oczywiście, a paczki do teraz nie ma. Zobaczymy może dojdzie jeszcze dzisiaj bo to dopiero 11.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...