Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl na jakim serwie warto zacząć

kotkos88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na jakim serwerze opyla się zaczać na plu

wywaliłbym s26 bo mnie tam okradli mam jakieś eq ale tam napewno nie zagram .

na co bym patrzał ?

żeby medale dość drogo chodziły i żeby dało się dorobić na medalach i tak samo na kamolach.

tam gdzie ku dla bodego są tanie np aura

Opublikowano

Szczerze mówiąc - na PL w ogóle nie opłaca się grać. Od siebie polecam Metin2 Singapore. Ale któż bogatemu zabroni :)

Jeśli chodzi o PL to najlepiej s 26, s25 też jest w miarę jeszcze spoko. Zawsze możesz zagrać na s1, s2 - dużo wolnych spotów. :)

Zarobek na wszystkich serwerach PL jest tak naprawdę porównywalny, kwestia cen które są różne na innych serwerach to jedno, ale w dłuższym rozrachunku wszystko wychodzi mniej więce porównywalnie :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Najbardziej obleganym, przyjaznym serwerem dla początkujących jest Solar. Niskie ceny, mnóstwo graczy, miła atmosfera.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Wiesz jeżeli chcesz szybko wbić lvl i eq to SG jeżeli chcesz się babrać w pl to S1 najlepsza alternatywa :)

Aura na sg jest bardzo tania ostatnio 2kk ale ceny ciągle się zmieniają niekiedy ktoś sprzedaje za 1kk różnie jest eq +9 baardzo tanie śmiertelka +9 kd bony 20-30kk :) Fms tak samo.

Edit; na sg nie ma szkat ucznia itd.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...