Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolne uruchamianie sie kompa

Rafi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem z wolnym uruchamianiem kompa.Dokładnie komp odpala sie gites ale jak pokaże sie pulpit to nie ma odrazu głosu tego co na xp jest odrazu i pasek ten co jest tam godzina w pełni się nie ładuje i neta nie mogę połączyć.Dopiero poczekam trochę czasu to dopiero jest ten głos jak się odpala system i reszta wyskauje w tym pasku i dopiero mogę neta łączyć.Wie ktoś jak to naprawić?Komp po formacie tydzień temu był robiony i raczej nie zawaliłem go tak.Bo miałem miesiącami nie robionego formatu i tego nie było.

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma tutaj nic syf znajdujący się w obudowie do gadania. Najprawdopodobniej jakiś wirus.

Jakiego masz antywirusa ? Kiedy ostatni raz skanowałeś PC'ta ?

9368_gold.png

Opublikowano

nie mam żadnego anty wirusa, ale wirusów nie mam ,bo robiłem formata i nawet jak coś pobierałem to skanowałem na necie.

Opublikowano

wyczysc go ccleanerem

Żeby mu jeszcze bardziej rozjebało system? Gratuluję myślenia. Nikt tu jebaną wróżką nie jest. Ściągnij OTL`a zeskanuj i logi wrzuć na forum do tego przeznaczonym

Opublikowano

CCleaner, usuwa zbędne śmieci z systemu.

Wyłącz też programy uruchamiane automatycznie, czyli CCleaner --> Narzędzia --> Autostart. Zrób również defragmentacje, systemowym defragmentatorem albo np. Defraggler.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Miałem kiedyś tak. U mnie był to wirus. Zaraz po uruchomieniu wciśnij alt+ctrl+delete, zakończ proces explorer.exe i uruchom go ponownie ( Plik>Nowe zadanie(uruchom) jak odpali się szybko, to raczej wirus ;)

Ew. jak koledzy wyżej, wyłącz wszystko z autostartu, oczyść pulpit.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...