Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które LOGO wybrać - nowe

Inslander

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz logo

• 1
      8
    • 2
      4
    • 3
      0
    • 4
      0
    • 5
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem nowy temat, bo mam kilka propozycji, nie wiem które wybrać, powinno służyć do gier, tamte produkcje wywalam, tutaj decydujcie

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Untitled_1.jpg

Logo ma służyć do gier, i jest elementem rozpoznawczym, tzn. widząc logo tvn'u wiecie że macie do czynienia z mediami.

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba nr1, no jeszcze jako tako może być nr 5, ale lepsza jest jedynka :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

3 albo 4.

Logo ma być przede wszystkim czytelne i łatwo rozpoznawalne, i dlatego powinno mieć niezbyt skomplikowane kształty oraz niewielką liczbę kolorów.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Według mnie to 5, ale pamiętaj, że to logo reprezentuje grę. Napisz może jaki to typ gry, bo to pewno zmieni wybieranie tzn. jeśli gra jest z gatunku piłki nożnej to wtedy się wybiera te z kulką :P Bo tak to równie dobrze można kupić komputer ale nie wiedzieć co jest w środku ;) Może przykład zły.. ale wiesz chyba o co mi chodzi.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...