Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowy dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość założenia darmowego dedyka ? Na free minecraft host można ale gdy klikam przycisk Start my server to nic się nie dzieje[Mam premke] Widziałem strone DarmoCraft.pl ale tam trzeba zapłacić za pobrania jakiegoś pliku do serwera.Pamiętam że kiedyś był darmowy VPS na 7 dni ale teraz już tego nie ma.Na fiberhost i crafthost wykorzystałem już oferte [Na crafthost tymbardziej bo był serwer na 24h za free]A serwer no hamachi nei chce działać.A serwer hamachi to kolega nie może wbić bo on nie ma hamachi

xxx

Opublikowano

@Up chyba na 2 godz. :( A czy na free minecraft host są jeszcze free serwery ? Bo nie moge uruchomić serwa.ładuje się coś i nic

xxx

Opublikowano

@up współdzielony, slotowy jest każdy =D.

Co do tego poszukaj na stronie freevps.us i spróbuj 1hostfree.com/.net

Opublikowano

@up współdzielony, slotowy jest każdy =D.

Co do tego poszukaj na stronie freevps.us i spróbuj 1hostfree.com/.net

Jest takze nazywany slotowym,gdyz ma ogranoczona ich ilosc

CAMDNAx.png

Opublikowano

@up2 niezła myśl :) Masz odemnie lajka ale jak ? <_<

Pytanki : Czy Free minecraft host nadal działa ? bo ja serwera tam nie moge postawić tzn. klikam Start my server ładuje się i przestaje :(

xxx

Opublikowano

za darmo nic nie ma jeśli to ma być serwer dla kolegów to patrz na fejsbuku na craftserve są darmowe dirty dla premium

Bez reklam fb

Opublikowano

@Up chyba na 2 godz. :( A czy na free minecraft host są jeszcze free serwery ? Bo nie moge uruchomić serwa.ładuje się coś i nic

Po kontakcie nawet 3 dni :)

No i fiberhost.pl wprowadza 22 lipca VPSy więc może z nimi zagadaj. Super panel do zarządzania VPS'ami autorski by NOZO mają :)

Opublikowano

@up nawet 3 dni ?! no no... tylko co ja mam im napisać ? żeby udostępnili na 3 dni .Masz ode mnie lajka :)

xxx

Opublikowano

"Siema gnoje dawajcie mi tu kurwa serwer na 3 dni albo i 4 "

nie tak łatwo ;p

pewnie chcą coś w zamian spytaj się ich sam

Bez reklam fb

Opublikowano

Nie ma darmowego dedyka na cały czas.

Jest testowy na 24h w FiberHost.

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

@up nawet 3 dni ?! no no... tylko co ja mam im napisać ? żeby udostępnili na 3 dni .Masz ode mnie lajka :)

No, bierzesz testowy serwer piszesz na bok że chcesz być pewien ich usług i CI przedłużają.

Ja często jak paczki testowałam dostawałam ;)

Ogólnie spoko firma.

Opublikowano

@up dzięki. :) Leci lajk.No dobra.Pokombinuje troche ze swoim serwerem.Może mi sie uda go uruchomić :)

Temat Do zamknięcia.Każdy dostaje like bo każdy się wypowedział :)

xxx

Opublikowano

Zanim się wypowiecie to poszukajcie!

co do tematu to tutaj oferują ci 5 slotów bez żadnyc pluginów możliwość dostępu tylko do server properties i to jeszcze nie w całości!

serwer będziesz miał na zawsze ale po 5 min wyjścia z serwera on automatycznie się wyłączy :) trzeba pamiętać o tym że jest ograniczona ilość serwerów do włączenia w jednym czasie :).

https://www.freeminecrafthost.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...