Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Techniczny Problem z MoP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem, niedawno zainstalowałem najnowszy dodatek do WoW'a i pojawił się problem. Po włączeniu gry i zalogowaniu się na swoje konto, wybieram swoją postać gra się włącza i po chwili gry (jakieś 2-3 minuty) nagle wracam do pulpitu windows. W tle słyszę dźwięki z gry, natomiast samej gry nie ma. Gdy wciskam alt+tab nie ma jej w zakładkach, natomiast w menadżerze zadań widnieje jako proces aktywny;/. Nie macie pomysłu co może być przyczyną? Dodam że moje konto działa mi na laptopie który jest dużo słabszy od komputera stacjonarnego. Aha i na stacjonarnym kompie mam windows 8 a na laptopie 7.

Pozdrawiam Reynevanck

Opublikowano

Może WoW nie jest działa poprawnie na win 8 ? Wejdz na strone supportu i poczytaj o tym .

WoW działa prawidłowo na Windows 8. MI działa nawet lepiej.

Problem może tkwi w sprzęcie ? Zmień detale na low i sprawdź czy dalej się tak dzieje.

simply.4557.gif

Opublikowano

Wątpię że to chodzi o sprzęt, ponieważ na dużo gorszym laptopie gra chodzi bez najmniejszych problemów, btw zmieniłem nawet wszystko na low i dalej to samo. Jakieś inne propozycje? Zastanawiam się czy może przeinstalować to na partycję C: tam gdzie windows. Może to mieć jakiś wpływ??

Opublikowano

Wątpię że to chodzi o sprzęt, ponieważ na dużo gorszym laptopie gra chodzi bez najmniejszych problemów, btw zmieniłem nawet wszystko na low i dalej to samo. Jakieś inne propozycje? Zastanawiam się czy może przeinstalować to na partycję C: tam gdzie windows. Może to mieć jakiś wpływ??

Może, ale nie musi. Pobierałeś może wow'a od nowa ?

Sterowniki wszystkie masz aktualne ?

simply.4557.gif

Opublikowano

Tak, pobierałem i instalowałem dwa razy i instalowałem na innych partycjach. Spróbuję jeszcze coś pokombinować z tymi nowymi sterownikami do karty graficznej, bo o tym nie pomyślałem.