Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]pamiec w tele.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloo. Pytanie do was dzisiaj mam, posiadam telefon htc 8s . Gdy na youtube film ogladam sobie , wlacza sie powiadomienie ze nie mam pamięci w Tele.(jak sie uda dam ss.) kiedyś tego problemu nie bylo , jakoś od tygodnia zaczelo sie robić nachalne. Gdy podlaczam go do kompa to mam niby wolne 300mb a wszystkie pliki waza 60mb (wtf?!) doradźcie. Elloo.

QYUhDIk.png

Opublikowano

Ale jaki HTC W WP7.8 jeszcze... Czy już z WP8? I jaki ten HTC

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Get trolled jak napisalem jaki to model to zrobilo mi tego zje, nie dobrego emota. To jest htc z wp8 8 s .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Windows Phone 8 ma właśnie ten mały błąd, który to naprawi aktualizacja która już na przełomie lipca i sierpnia będzie dostępna dla wszystkich telefonów z WP!.

Folder inne sam zapełnia się plikami, które normalnie powinien usunąć ale tego nie robi i brakuje pamięci.. A druga sprawa to taka że HTC 8 s ma bardzo mało pamięci bo tylko 4GB - system.....

Jeśli nie chcesz czekać możesz zresetować telefon albo poszukać jakiejś aplikacji która wyczyści ten folder, są takie w Windows Store ale podobno nie do końca go czyszczą.

Nokie lumie mają taki program specjalnie od Nokii, który czyści ten folder.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...