Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] runy czy postac?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobilem sobie nowe konto juz jakis czas temu, teraz mam na nim 6300 ip do wydania. mam troche zakupionych run ale postaci mam dosc malo ( okolo 5 w tym 2 za 6300). i Zastanawiam sie czy kupic sobie teraz postac jakas za 6300 czy moze lepiej kupic runy.

Teraz jako tako runki wystarczaja, chodzi mi bardziej o to czy jezeli kupie postac to czy na 30 lev bede meic wystarczajaco duzo kasy by uzupelnic runy.

link do moich run :

http://www.lolking.net/summoner/eune/34095230#runes

u1lc.png
Opublikowano

Ja bym zaczął już kupować runy. Z runami zawsze się będzie lepiej grało, a postać Ci nie ucieknie.

Póki co te runy masz słabe, jeśli nie wiesz jakie kupować to napisz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dlaczego slabe runy? Glownie to mam kupione runy pod ap carry choc co prawda jeszcze nie kupiem zadnych markow. . Pod ad nie mam za bardzo run dlatego dalem esencje pod ap ( lepiej tak niz puste)

Wiec sa slabe czy malo? Te runy sa dla postaci Vayne i Syndra

u1lc.png
Opublikowano

Zdecydowanie pierw kupuj runy ;) Będzie co raz lepiej szło. Do tego jak wejdziesz bez run na rankeda (chodź masz jeszcze 24) to będziesz hańbiony.

Opublikowano

24 lvl - w zasadzie już czas kupić te runy całkowicie. Dają bardzo duży bonus w grze, odczuwalny już w early game i odciskają na rozgrywce piętno przez wszystkie fazy gry. Obecnie masz ich dosyć mało, należy je dokończyć (obecnie stwierdzam, że kupujesz dobre runy, tak więc dokończ te co już masz).

Championy dokupisz sobie później,

Dlaczego slabe runy? Glownie to mam kupione runy pod ap carry choc co prawda jeszcze nie kupiem zadnych markow. . Pod ad nie mam za bardzo run dlatego dalem esencje pod ap ( lepiej tak niz puste)

Wiec sa slabe czy malo? Te runy sa dla postaci Vayne i Syndra

Jest ich mało. Runy są dobre, tylko niedokończone. No ewentualnie dla Run AP możesz się później pofatygować o glify z Flat Magic resist (dla AP = flat mres, dla AD = mres per lvl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...